Annonce
Kultur

Dansk Musiker Forbund inviterer til julejazz i Holstebro

Basement Groove er Søren Bo Addemos, guitar, Jesper Bo Knudsen, trommer, Finn Kjær Andersen, orgel, og Frederik Halkier Larsen, saxofon. Pressebillede

Holstebro: Restaurant Sprød er i lighed med sidste år værter, når Dansk Musikerforbund i Holstebro præsenterer julejazz med Basement Groove, der stiller med Søren Bo Addemos, guitar, Jesper Bo Knudsen, trommer, Finn Kjær Andersen, orgel, og Frederik Halkier Larsen, saxofon.

Basement Groove har været tilbage i øvelokalet, så musikerne er top tunet og klar til den årlige julekoncert, og der er kommet adskillige nye numre på repertoiret, så publikum har en hel del at glæde sig til.

Sidst Basement Groove gæstede restaurant Sprød var juni med gæstesolist Kasper Bøttger.

Basement Groove har inviteret et par MGK-elever til at gæsteoptræde, og tilsammen vil de sørge for, at publikum kommer i den rette julestemning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Så mange vil være skolechef

112

Spritbilist: I får aldrig mine nøgler

Leder For abonnenter

Det er til glæde vendt

Da amerikanske FMC overtog Cheminova i 2014, fulgte nogle år, hvor medarbejder-antallet blev reduceret kraftigt. Amerikanerne lavede nyt hovedsæde for sine europæiske aktiviteter på Sjælland. Udmærket for Danmark, men rigtig skidt for Lemvigegnen, som i årene efter overtagelsen måtte konstatere, at det meget store og for kommunen vigtige antal såkaldte videnarbejdspladser på Cheminova forsvandt. Anlægget blev et produktionsanlæg uden forskningsafdeling med meget mere, og derudover har man også set antallet af medarbejdere i produktionen skrumpe. Vi skal ikke lang tid tilbage, før der på Lemvigegnen begyndte at brede sig en tvivl, om amerikanerne på sigt også ville satse på afdelingen på Rønland, eller man ville flytte produktionen og dermed lukke egnens største private arbejdsplads ned med de følgevirkninger, det ville have. Nu får melodien tilsyneladende en helt anden positiv melodi. Vi kan i dag afsløre, at FMC har planer om at etablere et anlæg, der omregnet til danske kroner ligger på omkring en halv milliard kroner at bygge. Og 300 skal arbejde på at etablere produktionsanlægget. Nu skal det selvfølgelig siges, at på Rønland vil man ikke bekræfte, at det er korrekt. Man vil ikke udtale sig om noget, der ikke er besluttet endeligt. Men vi observatører kan jo så også bemærke, at det ikke bliver kontant afvist. Rygterne kører, og der tages ikke til genmæle. Meget tyder på, der er noget reelt om snakken. Det er beviset på, at FMC ikke blot har en fremtidig plan med Cheminova, hvilket man jo også i dag bekræfter, man har. Det slukker også tidligere tiders pessimisme om, at man kunne risikere, at der lukkes ned. Det er en meget velkommen nyhed, som har stor betydning for Vestjylland og for beskæftigelsen i fremtiden. Det fremgår ikke noget om antal arbejdspladser i forbindelse med et nyt anlæg. Men under alle omstændigheder vil det skabe aktivitet og beskæftigelse både på virksomheden og hos underleverandører til gavn for hele egnen.

Annonce