Annonce
Erhverv

Dansk lyd med norske billeder

B&O vil sammen med den norske kameraproducent Huddly levere løsninger, der sikrer både god lyd og gode billeder fra digitale møder. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Nyt interskandinavisk samarbejde vil gøre dine digitale møder til en kvalitetsoplevelse i lyd og billede.

Struer: Bang & Olufsen er kendt for høj lydkvalitet og solidt håndværk. Det har snart et års parløb med pandemien ikke ændret på.

Til gengæld har pandemien tvunget mange til at arbejde hjemme foran computeren. Ud over at stifte bekendtskab med en række nye begreber og programmer, så er der sikkert også en del, der har haft bøvl med kvaliteten af lyd og billeder, når de har siddet bænket til de digitale møder.

B&O går nu direkte ind på det område i et nyt partnerskab med den norske kameraproducent Huddly. Målet for partnerskabet er kort fortalt at styrke "work from anywhere"-oplevelsen.

Annonce

Det rigtige værktøj

Pandemien har accelereret trenden med at arbejde fra mange forskellige lokationer, og at have det rigtige værktøj er vigtigt for at støtte medarbejderne og højne produktiviteten, siger John Charles Howard, der er Head of Entertrise i Bang & Olufsen.


Arbejdspladsen er under hastig forandring, og det er afgørende at have de rigtige teknologiske løsninger for at undgå virtuel træthed og holde de ansattes engagement højt. Huddly og B&O mener, at fejlfri lyd og video er en forudsætning for det.

John Charles Howard, Head of Enterprise, Bang & Olufsen


- Arbejdspladsen er under hastig forandring, og det er afgørende at have de rigtige teknologiske løsninger for at undgå virtuel træthed og holde de ansattes engagement højt. Huddly og B&O mener, at fejlfri lyd og video er en forudsætning for det, siger John Charles Howard.

Annonce

Begejstret partner

Partnerskabets første fælles produkter bliver en parring af Huddlys ONE-kamera med et af tre Bang & Olufsen produkter: Bluetooth-højttaleren Beosound A12, Beoplay EB-hovedtelefoner eller Beoplay H9-hovedtelefonerne.

Huddlys ONE-kamera er designet til at bruges af en person. Med Full HD og vidvinkelvideo fra stationære og bærbare computere.

Stein Ove Eriksen, medstifter og direktør i Huddly, siger, han er begejstret for samarbejdet.

- Bang & Olufsen er et ikon inden for design og teknologisk ekspertise, og vi deler den kompromisløse indstilling til altid at levere den bedste brugeroplevelse, siger Stein Ove Eriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Engang var jeg stolt af at bo i Holstebro, men så fik jeg børn

Annonce