Annonce
Sport

Dansk fodboldnomade faldt om med hjerteproblemer på banen

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
David Boysen faldt om på banen under en kamp for israelsk klub og blev kørt væk i ambulance.
Annonce

Fodboldspilleren David Boysen med en fortid i blandt andet Lyngby og Brøndby faldt tidligere på efteråret om med hjerteproblemer midt under en ligakamp i den bedste israelske fodboldrække.

Den 28-årige kantspiller, der optræder for bundholdet Nes Tziona, fortæller til Tipsbladet, at problemerne opstod i en kamp mod Bnei Yehuda.

Boysen havde forud for hændelsen ikke spillet fuld tid i mere end et år, og det var ifølge ham selv årsagen til, at han faldt om henimod slutningen af opgøret.

- Jeg kunne slet ikke trække vejret, og det var selvfølgelig en utrolig skræmmende oplevelse.

- Skæbnen ville, at min familie var inde og se kampen, og de blev selvfølgelig meget bange, da jeg blev kørt væk i ambulance, men alt gik heldigvis godt, siger David Boysen til tipsbladet.dk

Kantspilleren forklarer, at han lider af det, han kalder et accelererende hjerte. Det betyder, at pulsen kan stige, hvis han er inde i en svær periode.

- Det var det, der skete, da jeg faldt om, og det blev ved med at slå hurtigt i en halv time, selv om jeg bare sad stille på en stol, siger Boysen

Han fortæller, at arbejdsgiveren fortsat er lidt "bange" på hans vegne, men det er han ikke selv.

David Boysen har af flere omgange spillet for Lyngby. I 2016 var han tilknyttet Brøndby.

Desuden har han spillet i klubber som AB, Viborg, hollandske Roda og senest har han været i Sverige og optræde for Elfsborg og Helsingborgs IF.

/ritzau/

Tipsbladets interview med David Boysen på fodboldavisens hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce