Annonce
Holstebro

Dansere hentede medaljer

I Rock'n Roll Talent junior blev det endnu en gang til guld til Rosa Lindegaard og Lykke Særkjær Pedersen. Privatfoto

Holstebro: Danserne fra Holstebro Show- & Danseturnering klarede sig godt ved weekendens pointturnering i Different Styles i Thorsø. Holstebro deltog i hip hop solo og duo, disco solo og duo, showdance og Rock'n Roll. I Hip Hop solo, ynglinge fik Camille Friis guld. I Hip hop duo, Junior 1 blev det til en 4. plads til Jiani Cai og Lea Bertelsen. I ynglinge fik Simone Agerskov og Camille Friis en bronzemedalje.

I Disco solo, junior 2 blev det til en 3. plads i b-rækken til Lea Sue Nygaard. I Disco duo blev det til en guldmedalje til Laura og Julie. I Junior 2 blev det til en bronzemedalje til Lea Sue Nygaard og Camille Friis.

I Showdance 8-12 år fik "Avengers" en 4. plads. Holdet bestod af Michaela Kikkenborg, Alma Lange, Mikkeline Friis, Signe Bertelsen og Josephine Ayolo.

I Rock'n Roll Talent junior blev det endnu en gang til guld til Rosa Lindegaard og Lykke Særkjær Pedersen. De to piger blev også Jysk/Fynske mestre i december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Verdensmesterskabet får ikke lov at smuldre i Struer

Hvis bokseren Dina Thorslund skal miste sit verdensmesterskabsbælte, så lad os håbe, at det kommer til at ske i bokseringen mod en dygtigere modstander, og ikke fordi økonomi og teknikaliteter spænder ben for hende. Da hun for nylig brød med sin hidtidige promotor, det tyske Team Sauerland, stod hun alene tilbage med opgaven at arrangere og finansiere en mesterskabskamp. Det er en stor opgave, som rækker et godt stykke ud over de færdigheder, man slider sig til i et træningslokale, og derfor har bokseren brug for hjælp. Verdensmestre i individuelle publikumssportsgrene findes der ikke mange af i Danmark. Derfor er det en præstation, som har skabt opmærksomhed. Og Struer Kommune har været både dygtig og flittig til at udnytte den potentielle profilering, der ligger i at have en verdensmester i byen. Derfor har kommunen naturligvis også en interesse i, at det fortsat er tilfældet. Og netop derfor ser kommunen også velvilligt på mulighed for et samarbejde - eller en støtte. Detaljerne er endnu ikke klare, men borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) giver i dagens avis udtryk for, at der skal findes en løsning. Nok så vigtigt er det signal, som erhvervsmanden Peter K. Kristensen sender i et læserbrev i dagens avis. Han opfordrer til at støtte projektet og melder sig samtidig klar til selv at gøre det. Det er vigtigt, at dem, der har mulighed for at ændre noget, ikke bare støtter økonomisk med et sponsorat, men også råber lidt og op fortæller om, hvor vigtigt det er at have noget at være fælles om og stolte over. En opbakning som den, erhvervsmandens sender i sit læserbrev, er derfor uendeligt meget værd. Det er uholdbart, hvis bokser og træner selv skal stå for det administrative. Det kan måske lykkes en enkelt gang, men hvis Dina Thorslund skal have mulighed for at koncentrere sig om sporten, må hun finde en ny promotor. Og den opgave er langt nemmere, hvis hun kan demonstrere solid opbakning i baglandet. For selvfølgelig skal verdensmesterskabet forsvares. Og selvfølgelig skal det foregå i Struer denne gang.

Annonce