Annonce
Holstebro

Dansere hentede medaljer

I Rock'n Roll Talent junior blev det endnu en gang til guld til Rosa Lindegaard og Lykke Særkjær Pedersen. Privatfoto
Annonce

Holstebro: Danserne fra Holstebro Show- & Danseturnering klarede sig godt ved weekendens pointturnering i Different Styles i Thorsø. Holstebro deltog i hip hop solo og duo, disco solo og duo, showdance og Rock'n Roll. I Hip Hop solo, ynglinge fik Camille Friis guld. I Hip hop duo, Junior 1 blev det til en 4. plads til Jiani Cai og Lea Bertelsen. I ynglinge fik Simone Agerskov og Camille Friis en bronzemedalje.

I Disco solo, junior 2 blev det til en 3. plads i b-rækken til Lea Sue Nygaard. I Disco duo blev det til en guldmedalje til Laura og Julie. I Junior 2 blev det til en bronzemedalje til Lea Sue Nygaard og Camille Friis.

I Showdance 8-12 år fik "Avengers" en 4. plads. Holdet bestod af Michaela Kikkenborg, Alma Lange, Mikkeline Friis, Signe Bertelsen og Josephine Ayolo.

I Rock'n Roll Talent junior blev det endnu en gang til guld til Rosa Lindegaard og Lykke Særkjær Pedersen. De to piger blev også Jysk/Fynske mestre i december.

Annonce
Annonce
Struer

Struer kommer glidende ind i 2021

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
TTH Holstebro For abonnenter

Hele trænerstaben var med til den første triumf for 12 år siden, nu jagter de den tredje: - Det står som et af de største øjeblikke i min karriere

Annonce