Holstebro

Danmarks mest tilfredse patienter og fødende

Ifølge undersøgelserne ligger 81 procent af patienternes vurdering af sygehusene over landsgennemsnittet. Arkivfoto.
6349 patienter og 429 fødende kan ikke tage fejl, og de giver personalet på sygehusene i Holstebro og Herning ros for blandt andet at blive set, hørt og lyttet til.

Nordvestjylland: Patienterne på sygehusene i Holstebro og Herning er landets mest tilfredse, viser den landsdækkende patienttilfredshedsundersøgelse.

Lægefaglig direktør Jens Friis Bak og sygeplejefaglig direktør Ida Götke ser det samlede resultat som et udtryk for, at patienttilfredsheden er på et stabilt, højt niveau på tværs af alle områder.

- Det samlede resultat viser flotte takter for, hvordan kombinationen af høj faglighed, kvalitet og teamsamarbejde kan komme til at spille sammen med patientinvolvering på Regionshospitalet Gødstrup, siger lægefaglig direktør Jens Friis Bak i en pressemeddelelse.

Sygeplejefaglig direktør Ida Götke tilføjer, at resultatet også viser, at der er tale om meget mere end et øjebliksbillede: - Resultatet viser, at vi generelt har et meget stabilt og højt niveau i patienttilfredshed fordi vores personale har fokus på at arbejde kontinuerligt og systematisk med patientoplevet kvalitet og patientinvolvering, siger sygeplejefaglig direktør Ida Götke i en pressemeddelelse.

Ifølge undersøgelserne ligger 81 procent af patienternes vurdering af sygehusene over landsgennemsnittet. Og 68 procent af de adspurgte patienter i Herning og Holstebro, oplever at en enkelt læge har ansvaret for det samlede forløb af indlæggelser og besøg.

Bedste fødsler

Fødeafdelingen i Holstebro og Herning blev sidste år kåret som Danmarks bedste for fjerde år i træk målt på behandlingskvalitet.

I år får afdelingen også førstepladsen målt på tilfredshed blandt de fødende.

Birgit Hagen er som medformand i Brugerrådet ved Hospitalsenheden Vest glad for at se, at patienttilfredsheden er stigende.

- Jeg er meget tilfreds med, at mange af de tiltag, der har været gjort fra personalets side, ser ud til at være lykkedes. Det er dejligt at høre, at fødende og deres pårørende befinder sig godt både før, under og efter fødslen, og at de sammen med deres nyfødte får en god, tryg og rolig start på det nye liv sammen.

98 procent af de fødendes tilfredshed er enten på eller over landsgennemsnittet i tilfredshed. Desuden har Fødeafdelingen forbedret sin egen tilfredshedsscore siden sidste år på 25 ud af 41 spørgsmål.

0/0
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

Kendt meteorolog: - Vi er nødt til at tage klimaforandringerne seriøst

Erhverv

Frituregryde skød stikflammer i køkkenet: Hvad gør man så med et fyldt hotel og 168 bryllupsgæster?

Holstebro For abonnenter

Til minde om en mand, hvis kælenavn sagde alt: "Tivoli Hans"

Kultur

Sub Festivalen er i gang: - I Holstebro er det sgu cool at være frivillig

Holstebro For abonnenter

Valget er i gang: Det mener vælgerne er det vigtigste

Holstebro

Ligger i strid med kommunen: Vi er både magtesløse og helt til grin

112

Bil i brand i nat

Holstebro

Kandidat fik ødelagt valgplakater

Annonce