Annonce
Håndbold

Damelandsholdet spiller hjemmekamp i Holstebro

Anne Mette Hansen og resten af landsholdskammeraterne kommer til Holstebro den 28. marts. Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Gråkjær Arena kommer til at danne rammen om årets første landskamp, når Danmark møder de tidligere verdensmestre fra Brasilien i slutningen af marts.
Annonce

Holstebro: Det danske damelandshold åbner kalenderåret med to træningskampe mod Brasilien i slutningen af marts, hvilket kommer det nordvestjyske håndboldpublikum til glæde.

Den første af de to træningskampe skal nemlig spilles lørdag den 28. marts i Gråkjær Arena i Holstebro. Dagen efter mødes de to hold i Sparekassen Thy Arena på Mors.

- Hvis der er noget, vi er kendt for rundt omkring, så er det hygge, handel og håndbold. Det er en del af Holstebros identitet. Og selvom vi er stolte af TTH Holstebros kvinder, er landsholdet her alligevel nok det ypperste, vi kan præsentere for hjemmepublikummet, siger borgmester H.C. Østerby (S) i en pressemeddelse.

Det er mere end otte år siden, at kvindelandsholdet senest var forbi Holstebro. Det var i 2011, hvor Danmark mødte Rusland i den dengang nybyggede Gråkjær Arena.

- Vi glæder os derfor til at skabe de perfekte rammer om kvindelandsholdets første forberedelser til EM, der jo bliver på hjemmebane til december. Så mon ikke, vi kan se frem til, at taget letter på Gråkjær Arena med sambabold og fest på tribunerne, siger H.C. Østerby.

Billetter til de to kampe kan købes via Ticketmaster tirsdag den 25. februar fra klokken 10.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce