Annonce
Sport

Dalmose har altid haft det svært i Lemvig: - De har en klar fordel nu

Christian Dalmose er en af de mest erfarne trænere i dansk håndbold, men at hente sejre i Lemvig har været en udfordring. Arkivfoto: Ole Nielsen
TMS Ringsted-træner Christian Dalmose erkender, at Lemvig-Thyborøn med onsdagens sejr nu står klart bedst stillet i nedrykningsduellen.

Lemvig: Der er bare noget over opgørene mellem Lemvig-Thyborøn og de hold, som Christian Dalmose er cheftræner for

Med holdets ekstremt medlevende fanklub og den meget karismatiske cheftræner som ingredienserne i ofte tætte opgør, så har det tidligere slået gnister.

Derfor var der nok også mange af de mest dedikerede Lemvig-Thyborøn fans, som ærgrede sig i ekstrem grad, da 'De Røde' i går sikrede sig to point efter en medrivende kamp.

Christian Dalmose var efter opgøret ikke sen til at erkende, at det ene points forspring og det bedre indbyrdes regnskab, som Lemvig-Thyborøn nu er i besiddelse af giver dem en klar fordel.

- Vi brænder for mange store chancer og for mange af vores spillere leverer ikke på det niveau, de kan. Lemvig har en klar fordel og er tæt på at redde sig, men der er fire kampe tilbage og dem skal vi ud at kæmpe for, siger Christian Dalmose.

Annonce

Det bliver bedre

Den erfarne cheftræner har ikke de bedste erfaringer med at spille i Lemvig-Thyborøn.

Eftersigende har han faktisk aldrig vundet en kamp på de kanter, og et kig i arkiverne viser, at han i hvert fald ikke har vundet der, de fire gange han har været der med Ringsted, siden han blev ansat i sommeren 2016. Det er blevet til to uafgjorte og to nederlag.

- Jeg har ikke styr på, om jeg har vundet her. Det kan godt passe, at jeg ikke har. Det tænker jeg ikke så meget over, det skal nok blive bedre, siger Christian Dalmose, som også har krydset klinger med Lemvig-Thyborøn adskillige gange, da han var træner i Ajax København, hvor det heller ikke blev til en sejr i det vestjyske.

Man kunne argumentere for, at det var en fordel for TMS Ringsted, at der ikke var tilskuere på plads i onsdagens kamp, men det ændrer ikke på at Dalmose gerne havde set en fyldt hal.

- Jeg tror, at alle ærgrer sig over, at der ikke er fyldt op med mennesker. Så er det ligegyldigt om det er en fordel eller ej, eller hvor vi spiller henne, så er det trist, lyder det fra Christian Dalmose.

TMS Ringsteds sidste fire kampe består af TTH Holstebro på hjemmebane, KIF Kolding på udebane, Aalborg på hjemmebane og Ribe-Esbjerg på udebane.


Jeg har ikke styr på, om jeg har vundet her. Det kan godt passe, at jeg ikke har. Det tænker jeg ikke så meget over, det skal nok blive bedre.

Christian Dalmose, Ringsted-træner.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce