Annonce
Holstebro

Dalle Valle er pludseligt lukket: Åbner snart igen med en overraskelse

Dalle Valle åbnede i Holstebro i begyndelsen af 2019. Nu er der lukket, men snart genåbner stedet som en slags café. Foto: Palle Brændsgaard
En seddel i vinduet fortæller, at Dalle Valle er lukket grundet covid-19. Det er ikke helt sandt. Caféen genåbner om kort tid med et nyt koncept.
Annonce

Holstebro: I sidste uge var der lys i vinduerne og gæster ved bordene; mandag morgen var der sort - ikke af mennesker, men mørke.

Sort på hvidt siger en seddel i vinduet: "Dalle Valle Holstebro er lukket grundet covid-19".

Den ordlyd er nu ikke helt sand, kan selskabets HR- & kommunikationschef Stine Fynbo Pedersen afkræfte.

- Nej, det er vist gået lidt for stærkt, siger hun og ler.

For restauranten åbner igen. Men navnet og fremgangsmåden bliver en anden.

Dalle Valle bliver til en "Café A". Hvor Dalle Valle hovedsageligt satser på buffet, går Café A i en anden retning.


Vi har vurderet, at vores Café A-koncept passer bedre ind i Holstebro - en overvejelse der startede i slutningen af 2019, men trak lidt ud grundet corona. Café A-konceptet er blevet stærkt og populært de seneste par år.

Stine Fynbo Pedersen, HR-& kommunikationschef .


- Café A byder på traditionelle café-retter, mixet med tidens trends og vores populære kølige drikke & shakes, forklarer Stine Fynbo Pedersen og siger om retningsskiftet:

- Årsagen er, at vi har vurderet, at vores Café A-koncept passer bedre ind i Holstebro - en overvejelse der startede i slutningen af 2019, men trak lidt ud grundet corona. Café A-konceptet er blevet stærkt og populært de seneste par år.

Annonce

Ingen hemmelighed

I begyndelsen af 2019 åbnede Dalle Valle i Holstebro sin dengang café nummer 16 på landsplan.

Kort efter corona-nedlukningen i Danmark meldte selskabet bag de dengang 35 Dalle Valle- og Café A-restauranter ud, at selvom 13 restauranter gik konkurs på én dag, overlevede afdelingen i Holstebro. Dalle Valle havde en god start i Holstebro.

- Vi havde helt korrekt en god start, og vi er blevet taget rigtig godt imod i Holstebro. Jeg er taknemlig for støtten, også her igennem corona-tiden. Det er ingen hemmelighed, at hele branchen og mange andre lider, og vi er ingen undtagelse, siger Stine Fynbo Pedersen.

Den nye Café A ventes at åbne senere i denne uge, når det nye facadeskilt er kommet op.

- Og jeg lover som altid en åbningsfest med gode tilbud - selvfølgelig kontrolleret og efter gældende retningslinjer, lyder det fra HR- & kommunikationschefen.

Dette skilt hænger i vinduet hos Dalle Valle, men det er ikke retvisende, forklarer HR-chefen. Der er ikke lukket på grund af sygdom eller smitte. Foto: Palle Brændsgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Hvad mener du om sexisme-debatten?

CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Annonce