Annonce
Struer

Dagtilbud tømt for vuggestuebørn - Covid-19 er rykket ind

Bremdal Dagtilbud er ramt af Covid-19. Billedet her har ikke relation til den konkrete sag. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce

Bremdal: 21 vuggestuebørn og 8 personale blev tirsdag sendt hjem på grund af Covid-19 smitte i Bremdal Dagtilbud. Det oplyser konstitueret leder Kris Østergaard.

Børnene er fordelt på to stuer og udgør samtlige vuggestuebørn i institutionen, hvor ét barn altså er blevet konstateret smittet med Covid-19.

Det pågældende barn var senest i vuggestue fredag, hvilket betyder, at de 21 børn og 8 personale alle anses som værende nære kontakter og skal testes to gange.

En mulighed er også ifølge Kris Østergaard, at børnene bliver holdt hjemme i syv dage, hvis de er symptomfri, men de kan allerede komme tilbage efter første negative test.

Hvornår det sker, er næsten umuligt at sige, men den konstituerede leder, som også er leder af Østbyens Dagtilbud, håber, det bliver snart.

- Vi har tidligere haft enkelte smittetilfælde, hvor det ikke har berørt driften, fordi de pågældende ikke har været i institutionen, fortæller Kris Østergaard:

- Det er noget mærkeligt noget, men jeg synes, vi er godt klædt på af forvaltningen og kan drage nytte af den erfaring, som allerede er.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Struer

Forbløffende balance på regnskabet

Annonce