Annonce
Struer

Daasbjerg konkurs med Dansk Andeudvikling

Martin Daasbjerg er efter sit salg af andeslagteriet selv gået til Skifteretten for at få gjort boet op i selskabet Dansk Andeudvikling, DAU ApS. Arkivfoto: Morten Stricker
Daasbjerg får skifteretten til at gøre boet op efter et salg af andeslagteriet på havnen i Struer til Dan Duck

Struer: Efter et salg af andeslagteriet på havnen i Struer til fire nye investorer, som vil drive slagteriet videre med Hardy Eskildsen fra Viborg som direktør, har Martin Daasbjerg fra Handbjerg indsendt en konkursbegæring og fået skifteretten til at gøre boet op i selskabet DAU ApS, som Daasbjerg tidligere har drevet under navnet Dansk Andeudvikling ApS.

Skifteretten i Holstebro modtog konkursbegæringen fra Martin Daasbjerg og selskabet DAU ApS 6. september, og retten har nu udpeget advokat Jan Bruun Jørgensen fra advokatfirmaet Andersen Partners i Kolding som kurator.

- Det er helt udramatisk, siger Martin Daasbjerg og henviser til sin økonomiske rådgiver på Fyn, Rene Jørgensen, som har hjulpet ham med salget af slagteriet til Hardy Eskildsen og hans medinvestorer i selskabet Dan Duck.

Rene Jørgensen fortæller, at det er Martin Daasbjerg selv, der tager tabene på sig ved konkursen.

- Martin Daasbjerg er den største kreditor, og når han nu lukker selskabet med en konkurs, er pengene tabt. Det er han helt indforstået med, fortæller Rene Jørgensen.

- Aktiverne i selskabet blev solgt til en pris, som blev accepteret af alle parter i handlen. Køberne af slagteriet var tilfredse. Martin Daasbjerg var tilfreds, og banken var tilfreds, fortæller Rene Jørgensen.

Som kurator i konkursboet, har advokat Jan Bruun Jørgensen, da heller ikke umiddelbar mistanke om, at der ligger en ræv begravet i handlen.

- Banken var med i overdragelsen, og jeg har ikke nogen særlig mistanke om, at der skulle stå en lang kø af kreditorer klar til at melde sig med et krav mod selskabet. Men som kurator er det min opgave at få handlen udsat for en syretest. Så indtil videre afventer vi, at tidsfristen for at anmelde et krav til skifteretten udløber, fortæller han.

Dette sker 7. oktober, og derefter bliver boet gjort op og selskabet opløst.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Spilfirma i gang efter konkurs

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Lemvig

Søren V. Jensen overtager murer-firma

Annonce