Annonce
Holstebro

Da nogen havde sat et klistermærke på hans bil, satte udvalgsformanden sig til tasterne

- Men jeg tror ikke det er tilfældigt, at klistermærket er sat på min bil, og jeg er sikker på, at vedkommende, der har gjort det, ikke har nogen idé om, hvordan jeg lever, siger Søren Olesen. Arkivfoto.
- Jeg kan ikke tage frelste mennesker, siger Søren Olesen (DF), der er gået i frontalangreb på "miljøaktivist", der satte et klistermærke på hans bil.
Annonce

Holstebro: Det var først, da Søren Olesen (DF) tirsdag aften kom hjem fra byrådsmødet, at han opdagede klistermærket, der var blevet sat på bagsmækken af hans bil.

Det var gult, og med sort tusch var der skrevet ”GIV AGT MILJØSVIN OMBORD”.

Han kunne sådan set bare have ladet det fare, omend Søren Olesen mener, at det er en uskik at gå rundt og sætte klistermærker på fremmede menneskers biler.

Men i stedet gik han til tasterne og sendte en bredside til den anonyme afsender af klistermærket.

”Hvor må det være fedt at være så moralsk at man ikke kører i bil, aldrig flyver, ikke forbruger varer fra fjerne lande, kun spiser økologisk (som i øvrigt tærer betydeligt mere på ressourcerne end konventionelle fødevarer) og er veganer, børste tænder i flourfri tandpasta, der smager af blade og græs. Du lever forhåbentligt i dit uvaskede uldtøj i pagt med naturen i et øko-hus uden opvaskemaskine, som er bygget i halm uden en brændeovn”, indleder Søren Olesen sit opslag på Facebook.

- Selvfølgelig kunne jeg bare lade det fare, siger Søren Olesen.

- Men jeg tror ikke det er tilfældigt, at klistermærket er sat på min bil, og jeg er sikker på, at vedkommende, der har gjort det, ikke har nogen idé om, hvordan jeg lever. Det er sandsynligvis sådan en frelst type, og er der noget, som jeg ikke kan klare, er det frelste mennesker, der ufejlbarlige og føler sig bedre end alle andre. Personligt har jeg rigtig mange fejl, siger Søren Olesen.

Annonce

Nogle er forargede på mine vegne

Søren Olesen opslag på Facebook er siden blevet delt 52 gange, det har fået mere end 50 kommentarer og spørger man udvalgsformanden, er langt størstedelen af reaktionerne positive:

- De fleste er sådan set enige med mig. Nogle er forargede på mine vegne, andre bakker mig bare op, fortæller Søren Olesen.

Men bekræfter du med dit ”angreb” ikke bare påstanden om, at DF ikke tager miljøudfordringen alvorligt?

- Det mener jeg ikke. Man kan sagtens tage miljøspørgsmålet seriøst uden at sætte klistermærker på biler. Og gør man alligevel sådan noget, så må man være virkelig ufejlbarlig. Jeg har forsøgt at være ironisk og påpege, at man virkelig må have en høj moral, når man tillader sig at gøre noget sådan, siger Søren Olesen.

Klistermærket har han naturligvis fjernet igen med afskedssalutten:

”Ps! Bilen er af nyeste euro-6 norm, som må køre i alle byer. Den er renere at holde i sin levetid end en Tesla er målt på co2 aftryk.”

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce