Annonce
Portræt

Da muligheden kom, var der ingen tvivl: Philip ville hjem

Philip Kjær er ny filialbestyrer i Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsens nyåbnede forretning. Firmaet er siden åbningen i 1995 i Randers vokset og har nu 30 afdelinger og over 100 ansatte. Foto: Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen
Philip Kjærgaard fra Mejrup tog sin uddannelse og læretid i Aalborg, men kommer nu hjem til Holstebro for at blive ny filialbestyrer.

Holstebro: Svaret falder prompte og med den største selvfølge fra Philip Kjærgaard:

- Fordi muligheden var der...

Mulighed for at blive filialbestyrer på Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsens afdeling nummer 30, der netop er åbnet på Slotsgade i Holstebro.

Den 26-årige ejendomsmægler stammer fra Mejrup, men var egentlig taget til Aalborg, hvor han tog sin uddannelse og læretiden som ejendomsmægler. Men Holstebro havde han aldrig lagt bag sig.

- Det har altid været mit store ønske og drøm at komme hjem til Holstebro og blive en del af byen og boligmarkedet igen. Da muligheden kom, var jeg aldrig i tvivl om, at det var det helt rigtige for mig, forklarer han.

Fritiden bruger han blandt andet på håndbold. Før han flyttede til Nordjylland, spillede han 2. division i Hogager.

- Nu skal jeg have fundet en ny klub, tilføjer han.

Når han er på arbejde, vil han danne par med en anden ejendomsmægler i form af Leif Michael Schrøder.

- Holstebro, Struer og hele oplandet er i en rigtig god udvikling, og jeg kan allerede mærke, at boligmarkedet er i flyvende form. Det var også en god start, at vi havde Leif Schrøders emner "på hylden", da vi åbnede, og jeg er da rigtig glad for, at vi allerede har solgt flere boliger, end vi nok havde forventet her fra årets start. Leif og jeg glæder os til at være en aktiv og positiv del af Holstebro og det lokale boligmarked. Vi er kommet for at blive, fastslår Philip Kjærgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Lyden af image-tab

Mens Struer Kommune forsøger at markedsføre sig som Lydens By, er det lige nu lyden af den ene dårlige historie efter den anden, som rammer byen og ikke mindst dens borgere. I januar var det den tidligere kommunaldirektør Mads Gammelmark, der kom i søgelyset, da det kom frem, at han havde brugt det kommunalt udleverede kreditkort til utal af privathævninger. Op til sidste weekend blev havnechefen så fritaget for tjeneste, da kommunen havde ”mistanke om uretmæssigheder i ansættelsen", som formuleringen lød. Og tirsdag var den gal igen, igen. Nu kom det frem, at flere chefer i kommunen havde brugt deres kommunale kreditkortet til formål, det er mere end vanskeligt at se det kommunale formål med. Hvorfor skal skatteyderne eksempelvis betale for et barbesøg i Vejle? Ret skal være ret, det er ude i småtingsafdelingen, at der er fundet uregelmæssigheder for i den seneste sag, der er kommet i kølvandet på Gammelmark-sagen. Men den er sammen med de andre sager med til at tegne et billede af, at der ikke har været ret meget styr på bilagene i kommunens top. Tidligere borgmester Mads Jakobsen (V) ærgrer sig forståeligt nok over sagerne:"Der sker rigtig mange gode ting i Struer, og det her kommer bare til at skygge for det, og det, synes jeg ikke, Struer fortjener”, siger han gårsdagens avis. Det har Mads Jakobsen ret i. Borgerne fortjener det hvert fald ikke. De har ikke kommunale kreditkort, og de har intet ansvar for den svigtende kontrol. Borgerne kan bare se til, mens deres kommune bliver sat i forbindelse med den ene dårlige sag efter den anden, som involverer personer, der har siddet i betroede offentlige stillinger. Retfærdigt eller ej, så koster sagerne i form af et stort overtræk på kommunens image-konto. Man må for borgerne håbe, at der ikke ligger flere skeletter og venter på at falde ud af de kommunale arkivskabe, og at en ny kommunaldirektør kan være med til at få sat en stopper for problemerne. Der er trods alt en grænse for, hvad man kan holde til at høre på og om - også i Lydens by.

Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Annonce