Annonce
Holstebro

Da betjentene bed sig fast i sagen, blev 48-årig anholdt

- Efter flere afhøringer tegnede der sig et billede af, hvor betjentene skulle finde gerningsmanden, fortæller Knud Lauridsen fra lokalpolitiet. Foto: Timo Battefeld
Klokken 17:15 anholdt politiet en 48-årig mand, og håber nu at have sat en stopper for en stribe af indbrud og forsøg på indbrud i Ulfborg.

Ulfborg: Politiet håber, at det nu har fået sat en stopper for den række af indbrud, der har plaget Ulfborg i den seneste uges tid.

Det er blandt andet gået ud over den lokale ATV-klub, der har haft indbrud tre gange på to dage:

- Den seneste gang gik tyven efter sodavand og chokolade, fortæller Knud Lauridsen fra lokalpolitiet i Holstebro.

Annonce

Tidligere er det benzin og kontanter, der er blevet stjålet fra klubben.

Men onsdag fik politiet så et gennembrud i sagen om de mange indbrud - ikke bare i ATV-klubben. Efter et indbrud på Ole Chr. Kirksvej, hvor tyven blandt andet havde stjålet en pengekasse, gik betjentene systematisk til værks og begyndte lægge brikkerne fra de mange indbrud sammen.

Herunder også indbrud på Herredsvej og to forsøg på indbrud på henholdsvis Ringkøbingvej og Reberbanen.

- Efter flere afhøringer tegnede der sig et billede af, hvor betjentene skulle finde gerningsmanden, fortæller Knud Lauridsen fra lokalpolitiet.

Indholdet var væk

Klokken 17:15 onsdag eftermiddag bankede betjentene efter fem timers efterforskning på en dør og anholdt en 48-årig mand fra lokalområdet.

I mandens bolig fandt politiet blandt andet en pengekasse, der var blevet stjålet tidligere på dagen på Ole Chr. Kirksvej.

- Indholdet var dog væk, fortæller Knud Lauridsen.

I boligen var der også andre ting, som politiet mener, stammer fra de mange indbrud i byen.

- Det er en tilfredsstillelse at se, at godt gammeldags politiarbejde bærer frugt, siger Knud Lauridsen.

Ifølge Knud Lauridsen fra lokalpolitiet vil man forsøge at få den 48-årige mand fremstillet for en dommer med henblik på varetægtsfængsling for de mange indbrud. Han oplyser desuden, at den 48-årige mand er kendt af politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce