Holstebro

54-årig mand idømt fængsel for vold og trusler mod offentligt ansatte

Arkivfoto
En 54-årig mand er idømt fire måneders fængsel for vold mod medarbejdere i Holstebro Kommune.

Holstebro: Retten i Holstebro har onsdag afsagt dom over en 54-årig mand, der blev fundet skyldig i vold og trusler mod to medarbejdere i Holstebro Kommune.

Den 54-årige mand blev idømt fire måneders fængsel for de to voldsepisoder, som fandt sted den 3. og 4. juli på Rusmiddelcenteret i Holstebro.

Den 54-årige mand, der er bosiddende i Holstebro, er dømt for både vold og trusler mod de to offentligt ansatte. Volden bestod i knytnæveslag i brystet og kast af en blyant i ansigtet.

- Der er tale om en mand, der har været straffet for lignende forhold tidligere. Det har været til grund for straffens omfang, oplyser Morten Wibroe, anklagefuldmægtig hos Midt- og Vestjyllands Politi til Tv Midtvest.

Den 54-årige dømte har også flere butikstyverier og hærværk på samvittigheden. Han vil blive indkaldt til afsoning, så snart der er plads i fængslet.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Se billederne: Humlum Kro ødelagt af brand

Sport

Vitus vandt DM-guld på sit skateboard

Leder For abonnenter

Grøn alliance mellem regeringen og Dansk Industri giver håb

På torsdag fremlægger bestyrelsen i foreningen, som arbejder på at få rejst en folkeskov på et lidt over otte hektar stort areal umiddelbart syd for bygrænsen i Struer, et konkret forslag for medlemmerne, når der under en generalforsamling også skal vælges ny formand. Efter cirka halvandet års dødvande, er foreningen med opbakning fra et snævert flertal i byrådet klar til at få realiseret planerne, som blev lanceret af Alternativet i forbindelse med valgkampen op til kommunalvalget i 2017. Struer kommer dermed med på kortet, hvor man kan se, hvordan de danske folkeskove tager form, og under en landsindsamling, som var arrangeret i et samarbejde med TV2 blev der i lørdags samlet penge nok ind til næsten en million træer, som vil blive plantet på dansk jord inden for den nærmeste fremtid. En symbolsk handling, når regnskovene i både Brasilien og Indonesien står i flammer, og de tyske skove sygner hen under klimapres med både stigende temperaturer og lange perioder med tørke. Men en vigtig handling, som da også vækker opsigt på den internationale scene. Nu skal de store tandhjul så også bare falde i hak, og med de seneste udmeldinger fra både regereringen og Dansk Industri er der håb om, at vi endelig ser handling bare de mange ord om at ville gøre en indsats for at reducere CO2-udslippet og sende Danmark i front, når det gælder klimavenlige løsninger og bæredygtig teknologi. DI er således klar med en 2030-plan og godt 150 konkrete forslag, som kan bringe Danmark i front på den grønne omstilling - samtidig med, at der bliver skabt 120.000 nye job og dansk velstand bliver øget med mindst 110 milliarder kroner. Nu skal landbruget bare med, og politikerne skal finde løsninger i en transportsektor, hvor vi stadigvæk savner konkrete forslag fra en regeringen, som fortjener ros for de høje ambitioner og den seneste udmelding om at ville afsætte en milliard ekstra til forskning i klimavenlig teknologi i 2020. Samtidig giver det håb om at kunne samle et bredt flertal omkring klimaindsatsen i Folketinget, når selv Dansk Folkeparti meldte sig klar med en klimapolitik under weekendens landsmøde.

Annonce