Annonce
112

Cyklist i livsfare efter styrt: Hvem har set noget?

Arkivfoto.
En cyklist er blevet transporteret til Skejby efter et styrt torsdag.

Holstebro: Politiet leder efter vidner, der kan være med til at opklare, hvad der skete, da en 58-årig mand torsdag formiddag styrtede på sin cykel på Prins Buris Vej.

- Han bliver fundet klokken 11.50. Der ligger han ukontaktbar i rabatten, fortæller Knud Lauridsen fra lokalpolitiet i Holstebro.

Det er tilfældige forbipasserende, der finder cyklisten, som begynder livreddende førstehjælp og som får tilkaldt en ambulance:

- Herefter bliver han transporteret til Skejby, og ifølge de oplysninger vi har, så er manden stadig i kritisk tilstand, fortæller Knud Lauridsen.

Uheldet skete lige uden for Mejdal i retning mod Tvis, oplyser politiet.

- Han bliver fundet ved en lille bro, men hvad der er sket, og hvorfor han er styrtet, ved vi ikke, fortæller Knud Lauridsen.

Politiet vil derfor gerne i kontakt med vidner, der eventuelt har set uheldet, som politiet foreløbigt betragter som et solouheld:

- Vi har ingen indikationer på, at det skulle være andre implicerede på nuværende tidspunkt, siger Knud Lauridsen.

Politiets vurdering er også, at manden næppe har ligget i lang tid inden han bliver opdaget af forbipasserende.

- Men i hvor lang tid, han har ligget, det ved vi ikke, siger Knud Lauridsen.

Ifølge politiet så stammer den 58-årige cyklist fra Rødding-området i Sønderjylland.

Lokalpolitiet i Holstebro kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

75-årig omkommet i drukneulykke

Leder For abonnenter

Lad briterne komme ud og lad os komme videre

Fredagens fintælling efter parlamentsvalget i Storbritannien torsdag kunne umuligt rokke ved den overbevisende sejr til Boris Johnson og hans konservative parti. Absolut flertal i Underhuset betyder, at briterne og resten af EU nu sandsynligvis endelig kan komme videre. Brexit bliver en realitet inden udgangen af januar. Det er briternes valg - først ved brexit-afstemningen for tre år siden - og nu igen ved at give de politikere, som lover en hurtig afklaring, et klart flertal. Udtrædelsen af EU er grundlæggende en sørgelig beslutning, som giver både briterne alle os andre masser af udfordringer. Men det er også en demokratisk beslutning, og det skal man selvfølgelig respektere. Tilbage står kun at få det til at ske. Uanset om man er tilhænger eller modstander af EU - eller for eller imod briternes ønske om at forlade samarbejdet - kan man nu glæde sig over udsigten til at slippe ud af det tåbelige ingenmandsland, det internationale samarbejde har befundet sig i alt for længe. Også her i området har især erhvervslivet sukket efter en afgørelse. Den ser nu ud til at være faldet, og vi kan alle sammen begynde at indrette os efter fremtiden. Briternes beslutning har store konsekvenser for fiskeriet og for de virksomheder, der eksporterer til området. Men det får også indflydelse på danske virksomheder, som arbejder inden for samme område, som britiske eksportvirksomheder. Blandt andet inden for landbruget handler det derfor nu om at udnytte de ekstra muligheder, som brexit skaber. Hvis briterne får sværere ved at eksportere til EU, åbner det muligheder for, at andre kan få en større bid af kagen. En fornuftig samarbejdsaftale bliver afgørende for briterne, mens den i sidste ende næppe kommer til at rokke meget ved den enkelte danskers hverdag. For erhvervslivet handler det mest af alt om stabilitet, og den har vi nu udsigt til for første gang i flere år.

Annonce