Annonce
Lemvig

CrossEyes i Lemvig har fået mere plads

Tina Thygesen  - butikschef hos CrossEyes i Lemvig - havde en travl åbningsdag i de nye lokaler i Østergade. Foto: Allan Damgaard
CrossEyes i Lemvig er flyttet til nye lokaler i Østergade. Der var travlt på den første åbningsdag.
Annonce

Lemvig: Den røde løber var rullet ud, og et par briller i overstørrelse var placeret uden for, da CrossEyes mandag åbnede i nye lokaler i Østergade i Lemvig.

Optiker- og brillekæden CrossEyes - der tæller otte butikker på landsplan - har været i Lemvig siden 2016, hvor butikken slog sig ned i Andrupsgade.

Her var pladsen efterhånden blevet for trang, og det var baggrunden for, at CrossEyes flyttede til Østergade - til det lokale hvor lingeriforretningen Vendelbo tidligere lå.

Der var travlt på den første åbningsdag i de nye lokaler. Butikchef Tina Thygesen havde assistance af en optiker, og kædens it-medarbejder, der egentlig "bare" skulle sørge for, at alt det tekniske fungerede, gav også en hånd med i ekspeditionen.

- Vi har haft meget travlt indtil videre, og det er vi ganske godt tilfredse med, sagde Tina Thygesen i en pause mellem ekspeditionerne.

Annonce

Blev butikschef i marts

Hun blev ansat som butikchef hos CrossEyes i Lemvig den 1. marts i år - altså kun to uger før at coronakrisen ramte landet og i første omgang lagde handelsgaderne øde og dernæst medførte en række restriktioner.

- Vi har været udfordret af vores beskedne rammer i Andrupsgade. Hvis vi var to medarbejdere, kunne vi højest have to kunder ad gangen. Men selv uden corona-restriktioner var pladsen for trang i det tidligere lokale, sagde Tina Thygesen.

Det nye butikslokale er på 186 kvadratmeter, og desuden er det nye synsprøverum betydeligt større end det gamle.

- Vi kan meget bedre præsentere vores briller her i den nye butik - vi har nok fået fire gange så meget plads, sagde Tina Thygesen.


Vi kan meget bedre præsentere vores briller her i den nye butik - vi har nok fået fire gange så meget plads.

Tina Thygesen, butikschef hos CrossEyes i Lemvig


Der er fire optiker- og brilleforretninger i Lemvig, og det er der ifølge Tina Thygesen også plads til.

Annonce

Et positivt signal

- Jeg synes, vi sender et positivt signal ved at flytte i større lokaler i Lemvig. Vi har en god tilstrømning af kunder, og vi får dem fra et stort opland til Lemvig, sagde Tina Thygesen, der får en fast optiker tilknyttet butikken, så de er to medarbejdere til at betjene kunderne.

Tina Thygesen bor i Struer og er uddannet salgsassistent. Hun har otte års erfaring fra optikerbranchen. Ellers kender mange hende måske fra campingbranchen. Hun har arbejdet i en længere årrække hos det daværende Safari Caravan i Struer, og inden hun kom til CrossEyes i Lemvig, var hun ansat hos Antons Camping i Videbæk.

- Jeg føler mig godt modtaget her i forretningen i Lemvig, og vi har en fin placering i Østergade med P.P. Madsens flotte blomster lige over for. Vi behøver heller ikke at ligge på den mest centrale placering i byen. Mange finder os på nettet og bestiller tid til en synsprøve ad den vej, sagde Tina Thygesen og tilføjede, at den aktuelle travlhed formentlig også skyldes de gode åbningstilbud.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce