Annonce
Erhverv

Creativ Company kaster sig ind i filmverdenen

Creativ Company leverer materialerne til tre figurer fra den den store film, der har premiere i efteråret. Foto: Creativ Company
Holstebro-firmaet Creativ Company prøver et helt nyt område af i forbindelse med lanceringen af ny animationsfilm.

Holstebro: Firmaet Creativ Company lever af at sælge materiale til kreative ideer.

Det næste skridt bliver at involvere sig i filmens verden.

Når animationsfilmen "A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon" i løbet af efteråret rammer biograferne verden over, kan store og små fans selv skabe tre af filmens heltefigurer med et materialesæt fra Creativ Company, der har indgået en licensaftale med britiske Aardman.

I Danmark har filmen fået titlen Fårmageddon. Der er dansk premiere 28. november. I Danmark er "Shaun the Sheep" kendt som Frode Får.

- Vi har fået en spændende licensaftale med Aardman, som i første omgang har drejet sig om udvikling af tre materialesæt til filmen ’Farmageddon’. Planen er at udvikle flere produkter til nogle af de andre film fra Aardman. Det er første gang i vores historie, at vi arbejder med licensprodukter, så det er en meget spændende udfordring for os. Samtidig ser vi det som en stor anerkendelse, at ét af verdens mest traditionsrige animationsstudier vil samarbejde med os, siger CEO hos Creativ Company, Kasper Eis i en pressemeddelelse.

Annonce

Frode Får og de andre

Creativ Company har omkring 15.000 hobbyprodukter i sit sortiment og er specialister i modelleringsmaterialerne ’Silk Clay’ og ’Foam Clay’. Det er disse materialer, der bliver brugt i de nye sæt, hvor man kan modellere tre af filmens hovedpersoner: Frode Får, Bitzer eller Lu-La.

- Aardman er netop kendt for at lave film, hvor hele fortællingen er skabt med modelleringsmateriale og figurer, som er modelleret i hånden. Vi har både materialerne og erfaringen med at skabe figurer og sammensætte materialesæt, så derfor var et samarbejde med Aardman en oplagt mulighed for begge parter, siger Kasper Eis.

Samarbejdet blev indledt med et besøg hos Aardmans filmstudier i Bristol og har siden april resulteret i udviklingen af materialesættene, som nu sælges via butikker og hjemmesider i det meste af Europa.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Spilfirma i gang efter konkurs

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Lemvig

Søren V. Jensen overtager murer-firma

Annonce