Annonce
Holstebro

Covid-19: Den sidste byskole sender nu også en hel årgang hjem

I forvejen var der Covid-19 tilfælde på både Sønderlandsskolen og Nørre Boulevard Skolen, og torsdag morgen fik Rolf Krake Skolen besked om, at også én af denne skoles elever er testet positiv. Foto: Morten Stricker
Antallet af skoler, der sender elever hjem, bliver ved med at stige. Senest har Rolf Krake Skolen hjemsendt en hel årgang.

Holstebro: Torsdag har endnu en folkeskole i Holstebro Kommune fået konstateret et tilfælde af Covid-19 blandt eleverne.

Det er en elev i 9. klasse på Rolf Krake Skolen, som er smittet. Alle 62 elever på hele årgangen og fire lærere er hjemsendt til test.

- Det har vi valgt at gøre, fordi de havde idrætsundervisning sammen tirsdag, forklarer skoleleder Ole Priess.

Annonce

Det er den femte folkeskole i Holstebro Kommune, der er ramt af corona, og som lige nu har elever og personale hjemsendt.

Onsdag aften fik forældre på Nørre Boulevard Skolen besked om, at en 7. klasses elev er konstateret positiv, og hele 7.b-klassen, de øvrige elever på madholdet og enkelte nære kontakter er hjemsendt. Også den tredje byskole - Sønderland - er ramt af corona. Her er fire klasser sendt hjem, efter fire elever er konstateret positiv. Tidligere på ugen sendte også Tvis Skole hele 8. årgang hjem, ligesom Halgård Skole har sendt en børnehaveklasse hjem for øjeblikket.

Fredag i sidste uge ramte smitten i Idom, hvor hele børnehaven lukkede ned og alle 35 børn sendt hjem, efter ét barn var testet positiv. Også tre skoleklasser - 0.,1. og 2. klasse - blev hjemsendt. Alle børn er siden testet negative og var tilbage i skole og børnehave igen mandag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Baby-butik flytter

Holstebro

Stak af med møntsamling

Annonce