Annonce
Holstebro Håndbold

Coronavirus udsætter torsdagens ligakamp

En del kampe rundt om i Europa er blevet aflyst i den seneste uge på grund af coronavirus, og det gælder nu også for Holstebro Håndbold, som ikke skal i aktion torsdag alligevel. Foto: Morten Stricker
Holstebro Håndbolds kamp mod Nykøbing Falster bliver ikke afviklet torsdag, da en NFH-spiller er testet positiv for coronavirus. Kampen er flyttet til oktober.
Annonce

Holstebro: Der bliver ikke noget ligaopgør torsdag aften mellem Holstebro Håndbold og Nykøbing-Falster.

Det ligger fast, efter at hollandske Nikita Van Der Vliet fra NFH er testet positiv for coronavirus, hvilket har fået holdet til at isolere spillerne.

Kampen er nu flyttet til 11. oktober klokken 16.00 i Gråkjær Arena.

Hos Nykøbing-Falster glæder man sig over samarbejdet med DHF og Holstebro Håndbold efter den positive test.

- Vi har haft en super god dialog med DHF og Holstebro Håndbold - og her har vi heldigvis mødt stor forståelse i denne her situation. Vi er meget glade for at holdet ikke skal i kamp før alle er blevet testet igen, og vi kan være helt sikker på, at ingen andre er smittet, siger pressechef og bestyrelsesmedlem i NFH, Søren Jakobsen, i en pressemeddelelse.

Dermed er næste opgave for Holstebro Håndbold, hvis tingene går som planlagt, 7. oktober på udebane mod Horsens.


Vi har haft en super god dialog med DHF og Holstebro Håndbold - og her har vi heldigvis mødt stor forståelse i denne her situation. Vi er meget glade for at holdet ikke skal i kamp før alle er blevet testet igen, og vi kan være helt sikker på, at ingen andre er smittet.

Søren Jakobsen, pressechef og bestyrelsesmedlem i NFH.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Taxa-selskab gået konkurs

Annonce