Annonce
Lemvig

Corona sender elever og ansatte hjem fra Lemvig Kommunale Ungdomsskole

En test viste, at medarbejderen var positiv, og derfor er elever og ansatte sendt hjem. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Annonce

Lemvig: Lemvig kommunale Ungdomsskole bliver nu også påvirket af corona, idet en ansat i afdelingen for heltidsundervisning er smittet med Covid-19. Derfor er afdelingens elever og lærere sendt hjem, og forældre er orienteret. Også sundhedsplejen er orienteret.

Den ansatte havde ingen symptomer, men fik onsdag at vide, at vedkommende havde været i kontakt med en smittet og lod sig straks teste. Fredag viste testen sig at være positiv.

Den ansatte er en tværgående medarbejder og pædagog både i afdelingen for  heltidsundervisningen og medarbejder på Lemvig Ungdomsgård. Medarbejderen har været i kontakt med elever i afdelingen for heltidsundervisning og enkelte børn på Ungdomsgården, og derfor er de pågældende børn sendt hjem, og deres forældre orienteret.

Den ansattes kolleger er orienteret og bedt om at gå i isolation indtil videre.

Ledelsen på de to institutioner har i samarbejde med sundhedsplejen iværksat en handleplan for situationen, hvor anbefalingerne fra Styrelsen for Patientsikkerhed og retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen bliver fulgt. Det betyder blandt andet, udover at børn og personale er sendt hjem, at nære kontakter opspores og informeres, og at alle forældre plus alle ansatte orienteres om, at en medarbejder er konstateret smittet med Covid-19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
TTH Holstebro For abonnenter

Roman var den første udlænding i Tvis-trøjen, forelskede sig i byen og besøger altid et bestemt gravsted, når han er på visit

Annonce