Annonce
Portræt

Corona: Michael blev sendt hjem efter tre dage i nyt job

Michael Skovgaard Pedersen er ny medierådgiver i Mediehuset Holstebro. Foto: Morten Stricker
Annonce

Holstebro: 28-årige Michael Skovgaard Pedersen nåede lige akkurat at have tre arbejdsdage på sin nye arbejdsplads, Mediehuset Holstebro, inden han blev sendt hjem igen.

Det var nu ikke fordi, han havde gjort noget galt, men fordi Michael startede i sit nye job den 10. marts. Og så kom coronakrisen.

- Jo, det var noget specielt; at man skulle tage kontakt til virksomheder, som man ikke rigtigt kendte noget til, hjemmefra. Men det blev jo hurtigt til noget med at snakke om, hvordan det gik hos dem under krisen, og vise at vi var der for dem, hvis de skulle have brug for os. Men jeg var nu alligevel glad for, at jeg ikke var helt ny i branchen, indrømmer Michael Skovgaard Pedersen, der ansat som medierådgiver i mediehuset og har en fortid fra et tilsvarende job i mediehuset Viborg.

Michael er født og opvokset i Bjerringbro. Han er udlært i herretøjforretningen "Good" - den eksisterer ikke mere - og det var også der, at en tidligere salgschef i Mediehuset Viborg spottede ham og mente, at han havde potentiale.

- Han var kunde i butikken, og så ringede han en dag og spurgte, om ikke det var noget for mig at prøve at arbejde med salg i mediehuset, forklarer Michael Skovgaard Pedersen.

Det var i oktober 2017, og Michael slog til, ikke mindst fordi han stod overfor at skulle være far for første gang, og arbejdstiderne i mediehuset var noget mere spiselige for en ung familie end dem, butiksansatte havde.

Annonce

Småbørns-far

Under en sparerunde i mediehusene blev Bjerringbro-afdelingen nednormeret fra to til én, og Michael ville have stået uden arbejde, hvis ikke det var fordi søsterhuset i Holstebro samtidig stod og manglede en medierådgiver.

- Det var jeg superglad for. Jeg kan godt lide at være medierådgiver - at komme ud og møde mennesker. Det er en noget anden salgsproces end at stå i forretning, hvor folk jo ofte har besluttet sig for at købe, når de kommer ind i butikken. Jeg synes, der er mere "salg" over det arbejde, jeg har nu, mener han.

Michaels kæreste hedder Camilla, er 27 og arbejder også i Holstebro, nemlig på kontor hos Midt- og Vestjyllands Politi. Så både hun og Michael pendler hver dag fra hjemmet i Viborg. Parret har to børn, Valdemar på to og et halvt år og Villum på ét år.

- Meget af fritiden går jo med børnene. Det kan da godt være lidt hårdt med to små børn, men de gode stunder opvejer så langt de lidt mere krævende stunder, mener Michael, der forsøger at få tid til at gå i motionscenter og holde sig i form.

Han startede på inde kontoret igen den 20. april sammen med sine Holstebro-kolleger.

Annonce
Annonce
Holstebro

Skal vi forbyde spillereklamer?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Bjergtagende solopgang

Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Annonce