Annonce
Kultur

Corona-koncert ramt af teknisk koks: - Men vi fik trods alt indsamlet 12940 kroner

Sigmund, der blandt andet kendes fra X-Factor og Melodi Grand Prix, optrådte på scenen, hvor der var afstand og ingen publikummer, så man fulgte alle forholdsregler. Her ses han til koncerten torsdag aften. Foto: Mørk Designs
Støttekoncert gik ikke helt som planlagt, hvilket ærgrer arrangørerne. Alligevel pønser de på endnu en udgave.

Holstebro: Den pludseligt opfundne koncert havde været i avisen. TV2-programmet Natholdet med Anders Breinholt havde også omtalt "Koncert i karantænen". Og selve koncertdagen torsdag blev en lang én for Markus Kjeldsen, der sammen med Matjias Gammelvind, havde lavet en støttekoncert i kampen for at samle penge ind til bekæmpelsen af corona-virussen. Dagen gik med at stille udstyr op og teste det. Koncerten skulle transmitteres via Facebook, og her havde en prøvetest virket perfekt.

- Men ved den anden og rigtige live-sending på Facebook, ville Facebook ikke lukke os ind. Det var rigtigt træls. Derfor var vi nødsaget til at bruge Youtube i stedet, og det var nok med til, at der ikke var helt så mange, der så med - som hvis koncerten havde været sendt på Facebook, siger Markus Kjeldsen.

I skrivende stund er videoen set 2098 gange på Youtube.

- Vi havde da håbet, at der ville være 20.000-30.000 flere inde for at se med. Men det var stadig fedt, og vi fik trods alt indsamlet 12.940 kroner. Det er ganske udmærket, siger Markus Kjeldsen.

Det betyder, at lidt over 10.000 kroner vil gå til Lægeforeningens Forskningsfond, der i øjeblikket bruger penge på at bekæmpe corona-virussen. De resterende penge dækker udgifterne til koncerten.

- Det var ærgerligt, at teknikken ikke spillede, men vi fik gjort os nogle vigtige erfaringer, og vi har talt om måske at lave en "part 2", hvor der blev gjort endnu mere ud af lyd og billeder, siger arrangøren.

Marius Grønkjær, Henrik Bank og Sigmund spillede på diskotek East-End, der havde stillet sine lokaler til rådighed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce