Annonce
Holstebro

Corona: Bilhus flytter salg online og holder værkstedet åbent

Corona skubber til internethandlen, og det er også en tendens, man mærker hos Bjarne Nielsen i Holstebro. Pressebillede
Hos bilhuset Bjarne Nielsen i Holstebro kan du fortsat købe ny bil og få serviceret din nuværende, selvom salgsafdelingen skal holde lukket som følge af Covid-19-restriktionerne.

Holstebro: Landsdækkende restriktioner betyder, at såkaldte udvalgsvarebutikker på under 5000 kvadratmeter skal holde lukket til og med 3. januar. For bilhuset Bjarne Nielsen i Holstebro betyder det en lukket salgsafdeling og et farvel til årets nytårskur, som ellers er årets største bilweekend.

Det er et hårdt slag for branchen, som tvinger bilhuset til at tænke kreativt, lyder det i en pressemeddelelse fra bilhuset.

- Vi lukker vores salgsafdelinger for fysisk fremmøde, som myndighederne har påkrævet. Men vores salgskonsulenter vil fortsat være på arbejde i vores bilhuse og kunne fremvise bilerne virtuelt over mobilen gennem FaceTime eller Skype. Samtidig må vi fortsat udlevere biler til kunder, hvis betaling sker uden fysisk kontakt, oplyser Bjarne Nielsen, der er direktør for Nielsen Car Group.

Annonce

Under den første coronanedlukning iværksatte Bjarne Nielsen i Holstebro et digitalt salgs- og fremvisningssystem, så et fysisk fremmøde ikke var nødvendigt. Her kan slutsedlen blandt andet underskrives digitalt, og bilerne kan fremvises og udleveres uden fysisk kontakt.

Forventer travlhed

Da autoværksteder ikke er omfattet af kravet om lukning, kan man fortsat bestille tid og få serviceret sin bil på værkstedet i Holstebro.


Vi gør alt, hvad vi kan, for at vores kunder kan føle sig trygge, og vi samtidig kan holde vores værksteder åbne. Det er helt essentielt, så vi undgår at sende medarbejderne hjem.

Bjarne Nielsen, direktør


Allerede i første bølge indførte firmaet processer for afspritning og brug af værnemidler blandt mekanikerne, der for eksempel spritter rat, håndtag og gearstang af efter et værkstedsbesøg.

- Vi gør alt, hvad vi kan, for at vores kunder kan føle sig trygge, og vi samtidig kan holde vores værksteder åbne. Det er helt essentielt, så vi undgår at sende medarbejderne hjem, siger Bjarne Nielsen.

Mere om bilvirksomhederne

Nielsen Car Group er moderselskabet og den fælles administration for bilvirksomhederne Bjarne Nielsen A/S, Bilernes Hus A/S og Leasing DK A/S.

Virksomheden blev grundlagt i 1988 og er med mere end 500 medarbejdere og 11 afdelinger – syv i Jylland og fire på Sjælland – et af landets største bilhuse.

Corona skubber til internethandlen, og det er også en tendens, man mærker hos Bjarne Nielsen i Holstebro, som i forvejen er til stede online - en bevidst strategi, som under corona har fået ekstra vinger.

- Vi erfarede under første nedlukning i marts, at vores online trafik på hjemmesiden og over telefonen steg markant. Corona satte altså ikke umiddelbart en stopper for købelysten. Med nye afgifter og nytårstilbud forventer vi også en stor trafik mellem jul og nytår og i begyndelsen af det nye år, fortalte Klaus Dünser, der er leder af kundecenteret, inden jul.

Annonce
Holstebro For abonnenter

Det ene sted kan de nærmest ikke huske, hvornår der sidst er kommet nyfødte til - det andet sted kan de hver dag høre byens børn fra stuen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce