- Hele mit liv er min mad og mit kokkeliv. Derfor har jeg også mange minder, der knytter sig til mad. Asparges minder mig om at stå i lære, hvor vi skulle skrælle asparges fra hoved til bund, som vi fik terpet. Det var hårdt arbejde og disciplin, men vi havde det sjovt, fortæller han og uddyber:
- Det andet minde, der knytter sig til asparges, er mit livs lykke, min kone Anne. For mange år siden lokkede hun mig til at arbejde i Egypten. Jeg lokkede hende til gengæld til at arbejde i Schweiz i et finere køkken. Om sommeren var der stor festival, hvor vi solgte 100 kilo asparges om dagen, hver dag, syv dage om ugen. Jeg har aldrig skrællet så mange asparges i hele mit liv. De skulle bundtes med syv asparges i hvert bundt. Men igen - det minder mig om en sjov tid.
- Hvert år til sommer tager Anne og jeg til Venedig - her spiser vi også asparges. Man ved bare, at når de hvide asparges dukker op, så er det sommer.