Annonce
Sport

Cheftræner ude resten af året: Tidligere cheftræner vender tilbage til TTH

Patrick Westerholm er ude i den næste måned på grund af en operation. Foto: Ole Nielsen

Patrick Westerholm skal på operationsbordet og have ny hofte, og det giver et kort comeback til Claus Uhrenholt på TTH-bænken.

Holstebro: Patrick Westerholm er vant til at have spillere på skadeslisten.

Men den næste måned er han selv skrevet på den, og han bliver ude af stand til at komme til træning i Holstebro. Fredag skal han på operationsbordet på sygehuset i Vejle. Den finske cheftræner skal have ny hofte.

- Jeg kan ikke vente til sommer. Jeg satser på at være tilbage til Final Four i februar. Hvis jeg ventede med operationen til januar, ville jeg ikke være sikker på at kunne være med til Final Four. For fem år siden fik jeg en ny hofte i den anden side, så jeg ved, hvad der venter, siger Patrick Westerholm.

Torsdag har han sin sidste træning med TTH-truppen. Derefter overtager assistenttræner Tom-Eirik Skarpsno cheftrænerrollen. Det er også ham, der skal stå for træningen i januar, når turneringen ligger stille.

Det bliver nordmanden, der skal stå i spidsen for TTH i næste uges kampe mod Tønder og HC Midtjylland. Men han bliver ikke alene på bænken.

For en kort bemærkning bliver der comeback til den tidligere cheftræner i TTH, Claus Uhrenholt, der ikke har været træner siden afskeden med Ribe-Esbjerg. Han skal assistere den norske cheftræner i de to kampe. Det er endnu ikke afklaret, om Uhrenholt også skal hjælpe til i januar.

I weekenden blev det offentliggjort, at Claus Uhrenholt, der i sidste sæson blev kåret til årets træner, fra næste sæson skal være ny træner i Lemvig-Thyborøn. Claus Uhrenholt var cheftræner i TTH fra 2006-2012, hvor han skaffede klubben to bronzemedaljer og en pokaltitel.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se videoen: Alle EM-hold sender hilsen til Christian Eriksen

Annonce