Annonce
Rejser

Charterrejser til Syditalien næste sommer

Calabrien ligger i "hælen" af Italien, og herfra kan man tage på en éndagstur til Sicilien eller sejle til nogle af de mindre øer, men der er også rigeligt at tage sig til, hvis man blot bliver på land. Foto: Bravo Tours
Annonce

Bravo Tours åbner til maj næste år et nyt charterrejsemål i Syditalien, nemlig Calabrien, som blandt danskere ikke er nær så populært som den nordlige del af landet, blandt andet fordi man kan køre til Gardasøen, Firenze og mange andre skønne steder i egen bil. Det kan man naturligvis også til Calabrien, men det er en noget længere tur - cirka 2450 kilometer fra den dansk-tyske grænse til Tropea, som Bravo Tours-direktør Peder Hornshøj betegner som "kystens juvel" i Calabrien.

Regionen har i årtier været et populært rejsemål blandt italienere, som synes, at de her finder "det ægte" Italien. Stress og jag synes ikke at eksistere, og maden er i højsædet, fortæller Hornshøj, som i mange år har rejst rundt i Calabrien. Han tilføjer, at prisniveauet er cirka 30 procent lavere end i Norditalien.

Man kan flyve fra både Billund og København til Calabrien. Bravo Tours benytter det forholdsvis nyetablerede Great Dane Airlines, og der er afgang hver mandag i perioden maj-oktober.

Priseksempler: Afrejse fra Billund den 11. maj, Hotel Costa Azzurra en uge: 3498 kroner pr. person i delt dobbeltværelse.

Afrejse 29. juni fra Billund, Hotel Agriturismo Ruralia en uge: 4998 kroner pr. person i delt dobbeltværelse.

Foreløbig er der godt 20 hotellet at vælge imellem - fra små, familieejede til et stort resort ved stranden og med all inclusive. /thor

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce