Annonce
Vinderup

Centerleder afskediget: Nu træder hele bestyrelsen af

Det er Ricky Søgaard, der den 1. juli blev ansat som ny centerleder i Vinderup Hallerne. Han er mest af alt skuffet over, at det ikke kunne fungere. Arkivfoto: Jan Briks
Det har været en turbulent tid for Vinderup Hallerne. Bestyrelsen stopper nu samarbejdet med den tidligere centerleder og bestyrelsen går af.
Annonce

Vinderup: Mere udvikling og flere anderledes aktiviteter. En mere overordnet linje for, hvor Vinderup Hallerne skulle udvikle sig hen. Det var, hvad den nye stilling som centerleder i Vinderup Hallerne, og dermed det nye ekstra ledelseslag, skulle føre med sig, lød det i sommers fra hallens bestyrelsesformand, Anders Toft.

Til jobbet fandt man 47-årige Ricky Søgaard, der havde gjort karriere i 13 år som hal- og centerleder i flere andre byer. Senest bosat ved Horsens. Han trådte til den 1. juli og fra jobstart lejede han, konen og to børn sig ind i et sommerhus i Handbjerg, indtil familien kunne finde et hus i Vinderup. Børnene blev indskrevet i den lokale skole.


Det har både været corona, der har haft indvirkning på det, og så har det været noget samarbejde, der ikke har kunnet fungere. Der har været nogle udfordringer, vi som frivillig bestyrelse ikke har kunnet løse med hensyn til at få implementeret den her strategi.

Anders Toft, fungerende formand, bestyrelsen for Vinderup Hallerne


Med den nye ledelsesstilling fik halinspektør Jørgen Dalgaard Jensen efter flere år som øverste leder i hallen, nu pludselig en ny mand over sig, som kom udefra.

Fire måneder senere stod det klart for bestyrelsen, at hallens nye konstellation ikke fungerede som tiltænkt. Derfor besluttede hele bestyrelsen i torsdags at træde af, og at nedlægge centerleder-stillingen.

- Det har både været corona, der har haft indvirkning på det, og så har det været noget samarbejde, der ikke har kunnet fungere. Der har været nogle udfordringer, vi som frivillig bestyrelse ikke har kunnet løse med hensyn til at få implementeret den her strategi, siger  Anders Toft, der træder af som formand.

Annonce

Skuffet

Ingen i bestyrelsen stiller op til genvalg, når der 4. november afholdes ekstraordinær generalforsamling.

- Nu må nogle andre komme til, så der kan laves en ny strategi, siger Anders Toft.

Tilbage står Ricky Søgaard, der nu må sige farvel til sit helt nye job som centerleder.

- Det har været lidt op ad bakke. Der er nogle kræfter, der ikke vil den udvikling, som flertallet i bestyrelsen har villet. Og så er det bare svært. Men jeg har tavshedspligt, så der er nogle ting, jeg ikke kan komme ind på, siger Ricky Søgaard.

Han er mest af alt bare skuffet:

- Det er helt vildt skuffende. Jeg føler ikke, at jeg er blevet smidt på porten. Men vi har taget en snak om, hvad der kan lykkes, og hvad der ikke kan lykkes. Og jeg har ikke kunnet løse det, må jeg indrømme, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Millioner af nedgravede mink: Jura-eksperter sår tvivl om lovlighed af minkgrave

Annonce