Annonce
Navne

Cecilie sagde til vennerne, at hun havde hjulpet fattige børn i Zimbabwe: Men sandheden var en helt anden

- Det har været helt vildt sjovt, fortæller Cecilie, hvis fulde navn er Cecilie Matthiesen Toth, som er med i næste sæson af Paradise Hotel. Pressefoto: NENT Group/Janus Nielsen
20-årige Cecilie fra Holstebro glæder sig faktisk til at se reaktionerne, når hun springer ud som deltager i Paradise Hotel.

Holstebro: Når næste sæson af reality-programmet Paradise Hotel fra den 13. april løber over tv- og computerskærme landet over, bliver det med en letpåklædt 20-årige Cecilie fra Holstebro som en af deltagerne.

- Det har været helt vildt sjovt, fortæller Cecilie, hvis fulde navn er Cecilie Matthiesen Toth.

For nok er programmet ikke sendt endnu.

Men det er optaget og klippet, og i dag er hun tilbage i det kolde Danmark - langt fra den varme mexicanske sol, hvor programmet foregår.

- Jeg har jo ikke kunnet sige noget til nogen. Det kan jeg endelig, siger Cecilie.

Da deltagerne ikke har måttet fortælle nogen, at de deltog i et tv-program optaget på den anden side af jorden, har hun opfundet en historie, som skulle dække over, at hun ikke var i Danmark.

- Jeg har fortalt mine venner, at jeg var i Zimbabwe for at passe fattige børn med Ungdommens Røde Kors. Det passer jo ikke helt, så der er mange, der lige skal have en forklaring nu, griner hun.

Annonce

Det begyndte som en joke

Når hun ikke huserer på et hotel i Mexico, så er Cecilie Matthiesen Toth i den "virkelige" verden manager på en McDonalds-restaurant i Aarhus, hvor hun er flyttet til.

Inden da har hun gået på Handelsgymnasiet i Holstebro og haft sin folkeskolegang Nørrelandsskolen.

- En rigtig vestby-pige, griner hun.

- Det begyndte lidt som en joke. Vi snakkede om at melde os til. Så tog det ene det andet, og så kom jeg til casting, fortæller Cecilie Matthiesen Toth. Pressefoto: NENT Group/Janus Nielsen

Ideen om at deltage i programmet opstod i venners lag:

- Det begyndte lidt som en joke. Vi snakkede om at melde os til. Så tog det ene det andet, og så kom jeg til casting. Først én gang og så to gange. Og så tænkte jeg: Den her oplevelse vil jeg gerne have med, fortæller Cecilie Matthiesen Toth.


Jeg har fortalt mine venner, at jeg var i Zimbabwe for at passe fattige børn med Ungdommens Røde Kors. Det passer jo ikke helt, så der er mange, der lige skal have en forklaring nu.


Hvor langt hun kommer i programmet, må hun ikke fortælle.

Men hun glæder sig til, at det begynder at løbe over skærmen:

- Jeg er ikke bekymret for reaktionerne, siger Cecilie.

- Jeg ved godt, at man kan blive klippet forkert, eller synes, at man bliver fremstillet forkert. Men jeg har gjort op med mig selv, at så længe, at jeg kan se mig selv i øjnene i forhold til, hvad jeg har lavet under optagelserne, vil jeg ikke banke mig selv i hovedet med det. Jeg kan forklare min handlinger, og har det godt med det, siger hun.

Den næste sæson af Paradise Hotel begynder den 13. april, hvor en række singler kæmper om at vinde 500.000 kroner med udgangspunkt i et luksushotel under den brændende mexicanske sol.

Programmerne kan ses på Viaplay og Viafree.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Vil du alligevel have AstraZeneca-stik? Regeringen vil se om droppet vaccine kan tilbydes danske borgere

Annonce