Annonce
Lemvig

Campingplads er sat til salg

Vesterhavscamping i Langerhuse som det tager sig ud i salgsprospektet fra Nordicals erhvervsmæglerne i Holstebro. Det er DCU, Dansk Camping Union, der har sat pladsen til salg. Foto: Nordicals
Har du to millioner på kistebunden, kan du overtage Vesterhavscamping i Langerhuse
Annonce

Langerhuse: Som ventet har DCU, Dansk Camping Union, nu sat campingpladsen i Langerhuse til salg. Det er sket gennem erhvervsmæglerne Nordicals i Holstebro, hvor erhvervsmægler Lone Futtrup Sørensen behandler sagen.

- Den er blevet udbudt til to millioner kroner. Det er en pris, vi har vurderet ud fra driften de senere år, siger hun.

DCU driver flere campingpladser rundt om i landet, men har nu valgt at sætte tre, underskudsgivende pladser til salg. Blandt de tre pladser er netop Vesterhavscamping ved Langerhuse.

Den nuværende leder af Vesterhavscamping, Allan Obling, holder pladsen åben frem til 31. oktober, hvorefter den bliver lukket ned og gjort klar til salg. Han flytter derefter til Århus, hvor han skal drive Blommehaven Camping ved Århus. Han har tidligere i avisen fortalt, at Vesterhavscamping ikke passer ind i DCU's koncept om familievenlige campingpladser, men at der er stort potentiale for at udvikle den. Der kan satses på surfere, vandre- og cykelturister, udlejning af hytter til håndværkere og andre tilbud.

Annonce

3,6 hektar

- Der er uden tvivl et kæmpe potentiale i pladsen, men sådan noget er jo et livsværk - noget, man går ind i med liv og sjæl, siger Lone Futtrup Sørensen.

Pladsen er på næsten 3,6 hektar, men ikke alt er udnyttet. Netop nu er der indrettet 100 pladser samt seks hytter foruden legeplads, aktivitetsrum, minigolf og hvad der ellers følger med en almindelig campingplads. Det betyder også, at der både er reception og kiosk med en lille bolig knyttet til.

Lone Futtrup Sørensen tror på, det kan lade sig gøre at sælge campingpladsen.

- Jeg har allerede sendt salgsopstillingen ud til fire, potentielle emner, endnu før salgsopstillinger er på nettet, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Nu går det fint i blæst fra sydvest

Struer

Ekstra julegave som tak for indsatsen

Annonce