Annonce
Vinderup

Campingfatter stopper

Campingfatter Jens Pedersen stopper som lejrchef på Ejsingholms Perle. Nu skal DCU ud og finde en ny til rollen. Privatfoto: Pia Hallengreen Pedersen
Annonce

Ejsingholm: Der var fem sæsonpladser, da Jens Pedersen for to år siden overtog DCU-campingpladsen ved Ejsingholm, som han sidenhen har givet navnet Ejsingholms Perle. I dag er der 50 pladser. Så det er ikke ligefrem fordi, skuden er ved at synke, at han nu stopper som lejrchef. Nærmere tværtimod. Men prioriteterne skifter:

- Jeg har en dejlig kone, tre børn og seks børnebørn, og dem vil jeg gerne have tid til nu. Og skal jeg være helt ærlig, så var det hele nok lidt nemmere for ti år siden - rent fysisk, siger Jens Pedersen, der til marts fylder 74 år, og som stopper den 28. februar.

Nu skal DCU så i gang med at finde en ny lejrchef til pladsen.

- Jeg håber, de finder en, der vil bruge den tid, der skal til. Det er jo lidt at gå på arbejde 1. marts og på ferie 1. november. Der er hele tiden noget at lave, siger han og tilføjer:

- Jeg har haft mange gode år derude - det har jo lidt været mit hjertebarn. Men lejrchefer kommer og går - Ejsing består, siger han.

Han og konen Pia, har drevet Ejsing-pladsen før. Først fra 1993 til 2003 og så fra 2005 til 2011, før de for to år igen trak i lejrchef-tøjet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Slidt vejstrækning får nyt liv

Annonce