Annonce
Holstebro

Café lukket efter at ansat er smittet med covid-19

Café Kaffeladen blev lukket mandag eftermiddag efter krav fra myndighederne, fordi en medarbejder er konstateret smittet med covid-19. Foto: Lars Rask Vendelbjerg
Kaffeladen håber at kunne åbne igen på torsdag.
Annonce

Holstebro: Caféen Kaffeladen på Store Torv er midlertidigt lukket, efter at en medarbejder er blevet ramt af covid-19.

- Vi tager selvfølgelig situation seriøst - derfor skal alle ansatte testes, før vi igen kan åbne vores døre. Det er et krav fra myndighederne, oplyser Torben Larsen fra Chokodan, der ejer caféen.


Hvis vi er heldige, så kan vi åbne torsdag igen. Men vi forventer senest at åbne mandag, og vi glæder og meget til at se vores gæster igen

Torben Larsen, indehaver af Kaffeladen


Caféen blev lukket mandag eftermiddag, da det blev dokumenteret, at medarbejderen var smittet.

- Vedkommende har været i kontakt med alle de øvrige medarbejdere. Derfor kræver myndighederne, at vi først kan åbne, når alle medarbejdere er testet to gange og kan vise negative tests, forklarer Torben Larsen.

Det, håber han, kan være afklaret torsdag, så caféen kan åbne igen.

- Hvis vi er heldige, så kan vi åbne torsdag igen. Men vi forventer senest at åbne mandag, og vi glæder os meget til at se vores gæster igen, siger han.

Den pågældende medarbejder var på arbejde lørdag mellem 11 og 15, oplyser caféen i et opsalg på facebook, men Torben Larsen regner ikke med, at hun har kunnet bringe smitten videre til kunderne.

- Da vi har overholdt alle restriktioner, burde der ikke være stor sandsynlighed for smittefare fra medarbejderen, siger han.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce