Annonce
Erhverv

Café KC overtages af to kendte ansigter

Kirstine Christensen har solgt café KC - som hun har haft siden den 1. september sidste år - til Belinda og Bo Falk Knudsen. De overtager cafeen den 1. oktober. Arkivfoto
Kirstine Christensen har solgt Café KC i Struer til Belinda og Bo Falk Knudsen, som dermed vender tilbage til Struers byliv. De drev i 16 år Den Glade Pingvin i Struer. Kirstine Christensen kan nu koncentrere sig 100 procent om Restaurant Ved Fjorden.
Annonce

Struer: To kendte ansigter vender tilbage til Struers byliv. Belinda og Bo Falk Knudsen har købt Café KC i Østergade i Struer af Kirstine Christensen.

Det erfarne restauratørpar overtager cafeen tirsdag den 1. oktober. Belinda og Bo Falk Knudsen drev i 16 år Den Glade Pingvin i Struer, og i 2017 var de med til at etablere Væftet - Café og Restaurant på havnen i Struer.

- Vi har længe haft lyst til at komme i gang igen, så da Kirstine kontaktede os og spurgte, om vi var interesserede, sprang vi til, siger Bo Falk Knudsen, der siden 2017 har været tilbage i sit oprindelige fag som tømrer i form af et job som gulvlægger i Herning.

Det bliver naturligvis med pindebøf på menuen, når de to slår døren op i gågaden. Og det er ikke uden grund. Med det tidligere job som leder af kiosken i Kvickly og det nuværende job som restaurantchef på Brasseri Schous på Grand Hotel i Struer har Belinda Falk Knudsen talt med mange mennesker de seneste par år.

- Der er virkelig mange, der har spurgt, om vi ikke snart skulle til at finde et sted, hvor vi kunne lave pindebøf igen – så det har vi gjort nu, siger Belinda Falk Knudsen, der bliver fruen i køkkenet, præcist som i de glade pingvin-dage.

Bo Falk Knudsen skal betjene kunderne i cafeen, og dermed kommer de begge til at beskæftige sig fuldtids i cafeen.

Derudover bliver det med café-retter på menuen.

- Vi starter stille og roligt op, men med et ændret menukort. Så må vi tilpasse, hvis behovet opstår, siger Belinda Falk Knudsen.

Jeg må bare erkende, at jeg ikke rigtig kunne få luft under vingerne og flyvehøjde på Café KC.

Kirstine Christensen, der sælger Café KC

Annonce

Udvider åbningstiden

Åbningstiderne bliver ændret med det samme, så der også er åbent om aftnen.

- Vi lægger ud med at holde åbent kl. 10-20. Så må vi se, hvad det udvikler sig til, siger Bo Falk Knudsen, der glæder sig til atter at kunne servere en velskænket fadøl.

Gavekort, der er købt til Café KC, kan fortsat indløses i caféen.

Den 1. september var det et år siden, at Kirstine Christensen overtog cafeen, der fortsætter med at hedde Café KC.

- Jeg må bare erkende, at jeg ikke rigtig kunne få luft under vingerne og flyvehøjde på Café KC. Men det er jeg sikker på, at Bo og Belinda kan. De har evnerne, lokalkendskabet og de personligheder, det kræver at drive en café midt på gågaden. Og jeg bliver jo ikke ligefrem arbejdsløs - jeg tror, at personalet på Ved Fjorden glæder sig til at se lidt mere til mig, siger Kirstine Christensen med et glimt i øjet.

Hun kan nu koncentrere sig 100 procent om Ved Fjorden, og hun har netop købt den bygning, hvor Restaurant Ved Fjorden ligger. Bygningen havde tidligere fem ejere, der efter en større renovering nu har solgt den til Kirstine Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
TTH Holstebro For abonnenter

Hele trænerstaben var med til den første triumf for 12 år siden, nu jagter de den tredje: - Det står som et af de største øjeblikke i min karriere

Annonce