Annonce
Navne

Bytter Bestseller ud med Wiley X

Jakob bor i dag i Lind ved Herning sammen med sin kone og to børn. Foto: Wiley X

Nyansættelse: Jakob Kristensen er per 1. februar ansat som ny sales director & vice president i Wiley X EMEA i Vemb.

Jakob Kristensen har tidligere arbejdet hos Bestseller i Brande, og siden som Global Training Manager hos Siemens Gamesa. Jakob kommer ligeledes med en MBA i strategisk ledelse fra Aalborg Business Institute, og han har ydermere en baggrund i Forsvaret fra blandt andet Jyske Dragonregiment i Holstebro.

- Der er fuld fart på udvikling af alle vores brands i hele Europa, Afrika og Mellemøsten, hvilket også afspejler sig i den to-cifrede vækst selskabet har haft de seneste år. Vi er stolte over at få Jakob Kristensen med på vores rejse. Det glæder mig, at han tilgår vores fantastiske team af salg- og servicemedarbejdere, hvor han sammen med salgsafdelingerne skal fortsætte den flotte udvikling, der ses på vores markeder. Det er sundt at få frisk blod og nye kompetencer i vores organisation. Vi styrker og fremmer fortsat alle vore service- og salgsparametre i hele EMEA-regionen, siger direktør Jan Mikkelsen i en pressemeddelelse.

Wiley X er specialist indenfor sol- og sikkerhedsbriller, og er et af verdens førende brands på markeder indenfor industri, militær, politi, airsoft, motorcykel, jagt og fiskeri.

Jakob Kristensen får, udover ansvaret for de fem salgsafdelinger i Wiley X Europe, Middle East and Africa, også en vigtig plads i selskabets strategiske brand- og produktudviklingsgruppe.

- Det bliver spændende at blive en del af dette hold. Jeg har selv baggrund i militæret, hvor Wiley X altid har været garant for god stil, høj kvalitet og ikke mindst sikkerhed. Nu skal jeg sikre, at vi kommer endnu bredere ud med vores produkter og fortsætte den positive vækst, siger Jakob Kristensen i en pressemeddelelse.

Jakob bor i dag i Lind ved Herning sammen med sin kone og 2 børn.

Wiley X EMEA oplyser desuden, at firmaet har fire nyoprettede salgsstillinger til industri, E-commerce, den taktiske salgsafdeling samt en stilling til selskabets interne support og indkøbsafdeling. Disse stillinger forventes besatte i løbet af årets første kvartal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Øjenåbner: Håndtryk var så vigtigt

Landet over er kommunerne ved at gennemføre de Grundlovsceremonier, man nu skal, for at udlændinge kan blive danske statsborgere. En del af ceremonien er det meget omtalte håndtryk, som har fyldt rigtigt meget. Ikke mindst det jo synliggør, at nogle gerne vil være danskere, men de alligevel ikke er så meget danske, at de vil give håndtryk til en person af det modsatte køn. Undertegnede har derfor hidtil opfattet denne ceremoni som noget symbol-politik, som vi egentlig godt kunne være foruden, da det kun er med til at tydeliggøre de kulturelle og religiøse forskelle, der også er i vort eget samfund. Det var så derfor noget af en øjenåbner at være med til den første Grundlovceremoni på rådhuset i Lemvig, hvor en ukrainsk statsborger ville være dansker efter 16 år i et land, som han vil bo i resten af sine dage og gerne vil være en rigtig del af. Der blev givet håndtryk. Et fast et af slagsen. Og under den efterfølgende hyggesnak med et glas mellem de officielle deltagere og ukraineren og hans fraskilte hustru, så lagde de to ukrainere megen vægt på, at det var en stor oplevelse for dem at være med til denne ceremoni, og ikke mindst håndtrykket var vigtigt for dem. - Det gør, at vi føler, vi bliver personligt modtaget i Danmark, og vi ikke blot får et stykke upersonligt papir. Det her gør, at vi føler os rigtigt velkomne. Det var så noget helt andet end det skriveri, der hidtil har været om det håndtryk. Det blev altså opfattet som noget rigtigt godt og var et vigtigt symbol. Ikke på forskelle, men på ligeværdighed og en velkomst. Og hvorfor blev den fraskilte hustru så ikke også dansker, selv om hun talte stort set perfekt dansk? Hun havde holdninger til blandt andet de goder, det danske demokrati giver. Hun kunne udtrykke, at demokrati er så naturligt for danskerne, at mange slet ikke opfatter, at det er noget, man skal kæmpe for andre steder i verden - også i hendes hjemland. Ændring af regler har gjort, at da hun var under uddannelse for at være en del af det danske samfund, kunne hun ikke leve op til kravene om fuldtidsarbejde i en ubrudt årrække. Så nu må hun vente i mindst tre år yderligere, før hun kan blive dansker. Regler er somme tider for firkantede.

Holstebro

Unge bakker op om Bronxparty

Annonce