Annonce
Lemvig

Byttede skole i tre dage

På turen var der god tid til at komme til vandet og opleve dyrelivet. Privatfoto
Alt-I-Et skolen overvejer at gøre skolebyt til en årlig, tilbagevendende tradition
Annonce

Klinkby: I dagene 11. til 13. september var skolegangen langt fra, som den plejer, for eleverne i Klinkby. Eleverne havde nemlig byttet skole med børn og personale fra Fursund Skole i Skive Kommune. Onsdag morgen mødte alle skolens elever fra 0. til 6. klasse samt personale op med sovepose, liggeunderlag, toilettasker, sovebamse og meget mere. Derefter gik turen med busser til skolen i Selde, hvor eleverne blive indkvarteret klassevis i skolens klasselokaler.

De følgende dage gik med udflugter i lokalområdet. Der var ture til stranden med naturvejleder, Hjerl Hede, krabbevæddeløb, sanselege med ting fra fjorden og meget mere.

På tredje dagen var det trætte, men glade og tilfredse børn, der efter mange, nye oplevelser kom hjem til deres forældre.

Idéen om skolebyt kom i stand efter et opslag på Facebook, hvor Fursund Skole søgte en anden lille skole at bytte med.

- Skolebyt er helt sikkert noget, vi vil gøre til en tradition på Alt i et-Skolen. Vi har allerede talt om at bytte med Fursund Skole en anden gang igen – måske allerede næste år. Der er meget mere, vi kan udforske i hinandens områder, siger Alt-I-Et skolens leder, Anne Kongstad.

Fursund Skole lagde også vejen forbi Hjerl Hede i forbindelse med deres besøg i Klinkby. Ellers brugte de en stor del af deres tid i Thyborøn, hvor blandt andet Vesterhavet, Mindeparken for Jyllandsslaget og Jyllandsakvariet blev besøgt.

Den madbragte mad bliver spist den første dag Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce