Annonce
Holstebro

Byttedag på radioerne

Fra den 1. november kommer der ny lyd ud af højtalerne. Det sørger Classic.fm for i Ringkøbing-Skjern området og VLR for i Holstebro området. Genrefoto: Scanpix
Fra 1. november bliver der sendt Classic.fm og Radio VLR på de frekvenser, Radio Max tidligere sendte på i Vestjylland.

Holstebro: Siden 2013 har indbyggerne kunnet lytte til Radio Max, der med studier i Holstebro og Ringkøbing har sendt radio på syv frekvenser i en stor del af Vestjylland.

Men fra 1. november kommer der ny lyd ud af højtalerne. Det sørger Classic.fm for i Ringkøbing-Skjern området og VLR for i Holstebro området.

Bag Classic.fm og VLR står Jysk Fynske Medier, der driver lang en række dagblade, ugeaviser og digitale medier i regionen, ligesom virksomheden i forvejen sender radio i en del af det samme lokalområde, hvor Radio Max var aktiv.

- Jeg vil koncentrere mig 100 procent om den nye taleradio, Loud, som Radio Max er en del af. Derfor er jeg meget glad for denne løsning, der passer perfekt til både området og vores lyttere, forklarer Morten Krarup Nielsen, der er direktør for Radio Max i en pressemeddelelse.

Selskabet Radio Max Danmark ApS fortsætter altså, men vil koncentrere sig om at levere ydelser til LOUD.

Radioerne hos Jysk Fynske Medier dækker i forvejen en stor del af Jylland og Fyn. Stationerne har i de seneste to år oplevet en markant fremgang i lyttertallet til nu op mod 900.000 lyttere om ugen. Hermed er radioerne nogle af de mest populære, kommercielle radiokanaler i Danmark.

Radioerne hos Jysk Fynske Medier omfatter Skala FM, Classic.fm, Radio Viborg og Radio VLR. Stationerne kan høres fra Limfjorden og til grænsen samt fra Blåvandshuk til Nyborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hvad gemmer der sig mere

Vi danskere har gennem mange år været særdeles tilfredse med at se vort land stå blandt de øverste, når der laves lister over hvor lidt korruption og svindel, der foregår i landet. Ja, vi har brystet os af, at det stort set ikke forekommer - i hvert tilfælde ikke når vi sammenligner os med en række andre lande. Men smilet bliver noget anstrengt i denne tid, når vi præsenteres for den ene sag efter den anden, hvor det drejer sig om millioner, der er svindlet for i det offentlige. ja, vi har jo Britta-sagen, som afslørede en stor brist i sikkerheden og kontrollen, og hvor det var alt for let at hive alle de penge ud af systemet, som hun ønskede. Nu er vi så præsenteret for svindel i Forsvarets Ejendomstyrelse, hvor private leverandører for at få del i de store bestillinger i forsvaret har medvirket til, at ansatte har kunnet købe ind til privatboligen ved, at man betalte ekstra meget for de offentlige ydelser, og så kunne de ansatte bruge forskellen efter forgodtbefindende. Utroligt at sådan en åbenlys svindel har kunnet køre i årevis, når så mange har været involveret, og at der ikke er nogen, der har reageret tidligere, end det så skete nu. Nu er Dansk Folkeparti jo ikke en offentlig institution, men det er alligevel offentlige penge, der i forbindelse med Morten Messerschmidt og EU tilsyneladende også er svindlet med. Sagen er ikke afgjort endnu, så man skal vare sig med at dømme folk. Men det ser ikke godt ud for partiet ud fra det, der er kommet frem indtil nu. Så er det man spørger sig selv. Er der meget mere af den slags svindel i de store offentlige kasser? Er kontrollen for ringe, og tilliden for stor? Det kan ikke gå for hurtigt med at få kulegravet området, og om der ligger sig flere eksempler af disse millionsvindler liggende skjult. Den almindelige skatteyder kan ikke være tjent med, at pengene tilsyneladende kan fosse ud af systemet nogle steder, uden man får det for skattekroner, som vi betaler dem til. Her gælder ingen partifarve. Alle i Folketinget har kun den samme interesse. Det her skal bringes til ophør.

Annonce