Annonce
Holstebro

Byttedag på radioerne

Fra den 1. november kommer der ny lyd ud af højtalerne. Det sørger Classic.fm for i Ringkøbing-Skjern området og VLR for i Holstebro området. Genrefoto: Scanpix
Fra 1. november bliver der sendt Classic.fm og Radio VLR på de frekvenser, Radio Max tidligere sendte på i Vestjylland.

Holstebro: Siden 2013 har indbyggerne kunnet lytte til Radio Max, der med studier i Holstebro og Ringkøbing har sendt radio på syv frekvenser i en stor del af Vestjylland.

Men fra 1. november kommer der ny lyd ud af højtalerne. Det sørger Classic.fm for i Ringkøbing-Skjern området og VLR for i Holstebro området.

Bag Classic.fm og VLR står Jysk Fynske Medier, der driver lang en række dagblade, ugeaviser og digitale medier i regionen, ligesom virksomheden i forvejen sender radio i en del af det samme lokalområde, hvor Radio Max var aktiv.

- Jeg vil koncentrere mig 100 procent om den nye taleradio, Loud, som Radio Max er en del af. Derfor er jeg meget glad for denne løsning, der passer perfekt til både området og vores lyttere, forklarer Morten Krarup Nielsen, der er direktør for Radio Max i en pressemeddelelse.

Selskabet Radio Max Danmark ApS fortsætter altså, men vil koncentrere sig om at levere ydelser til LOUD.

Radioerne hos Jysk Fynske Medier dækker i forvejen en stor del af Jylland og Fyn. Stationerne har i de seneste to år oplevet en markant fremgang i lyttertallet til nu op mod 900.000 lyttere om ugen. Hermed er radioerne nogle af de mest populære, kommercielle radiokanaler i Danmark.

Radioerne hos Jysk Fynske Medier omfatter Skala FM, Classic.fm, Radio Viborg og Radio VLR. Stationerne kan høres fra Limfjorden og til grænsen samt fra Blåvandshuk til Nyborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Nye afsløringer af sjusk og rod: Kommunens kort betalte for værtshusbesøg, boksebilletter og Apple Watch

Leder For abonnenter

Den socialdemokratiske pølsefabrik

Politik er sjældent kønt. Som den tidligere tyske rigskansler Bismark sagde: "Jo mindre folk ved om, hvordan man laver pølser og politik, jo bedre sover de." Det er sikkert ikke helt forkert. Der er næppe mange, der har fået væsentligt meget mere tillid til landets politikere efter at have set den mail, som blev lækket fra Socialdemokratiet omkring de forestående forhandlinger om en ny kommunal udligningsordning. Her fremgår det, at finansministerens særlige rådgiver sammen med to ledende medarbejdere i AIA (Socialdemokraternes informationskontor red.) skal stå for ”historier på Venstre (…) på baggrund af svar fra forhandlinger og andet”.” Med andre ord; regeringens folk skal angribe Venstre på sociale medier og i rigtige medier, mens man samtidig forhandler med dem. Man fristes naturligvis til at spørge, hvorfor dog begynde at angribe sin forhandlingspartner, mens man forsøger at lande en aftale i et fortroligt rum? Men det svar får man aldrig som et rigtigt svar, der giver nogen objektiv mening uden for Christiansborgs tykke mure. Sådan er politik åbenbart bare. Sådan er det at lave pølser. Nu er Socialdemokraterne næppe ene om at have strategier for, hvordan man bedst mulig nedgør og forsøger at ydmyge sine politiske modstandere. Man kan dog med rette undres over, at det skal ske ved at bruge skattebetalte personlige rådgivere og statsfinansierede partiapparater til at lave smudskampagner. I tilfældet Socialdemokraterne kan det desuden virke helt overflødigt. Modsat Venstre har partiet jo vist, at det faktisk godt kan lade sig gøre at have en et-parti regering, der ikke hele tiden balancerer på randen af sammenbrud. Læg dertil at oppositionen anført af Venstre satdig virker som om, at den ikke har nogen form for selvstændig politik. Det værste i mail-sagen er dog, at udligningsreformen faktisk er rigtig vigtig for kommunerne, der hver dag forsøger at levere den mest borgernære service til landets borgere. De har fortjent en mere seriøs indgang til udligningsspørgsmålet end et stykke absurd politisk skuespil anført af Socialdemokraterne.

Annonce