Annonce
Holstebro

Byttedag på radioerne

Fra den 1. november kommer der ny lyd ud af højtalerne. Det sørger Classic.fm for i Ringkøbing-Skjern området og VLR for i Holstebro området. Genrefoto: Scanpix
Fra 1. november bliver der sendt Classic.fm og Radio VLR på de frekvenser, Radio Max tidligere sendte på i Vestjylland.

Holstebro: Siden 2013 har indbyggerne kunnet lytte til Radio Max, der med studier i Holstebro og Ringkøbing har sendt radio på syv frekvenser i en stor del af Vestjylland.

Men fra 1. november kommer der ny lyd ud af højtalerne. Det sørger Classic.fm for i Ringkøbing-Skjern området og VLR for i Holstebro området.

Bag Classic.fm og VLR står Jysk Fynske Medier, der driver lang en række dagblade, ugeaviser og digitale medier i regionen, ligesom virksomheden i forvejen sender radio i en del af det samme lokalområde, hvor Radio Max var aktiv.

- Jeg vil koncentrere mig 100 procent om den nye taleradio, Loud, som Radio Max er en del af. Derfor er jeg meget glad for denne løsning, der passer perfekt til både området og vores lyttere, forklarer Morten Krarup Nielsen, der er direktør for Radio Max i en pressemeddelelse.

Selskabet Radio Max Danmark ApS fortsætter altså, men vil koncentrere sig om at levere ydelser til LOUD.

Radioerne hos Jysk Fynske Medier dækker i forvejen en stor del af Jylland og Fyn. Stationerne har i de seneste to år oplevet en markant fremgang i lyttertallet til nu op mod 900.000 lyttere om ugen. Hermed er radioerne nogle af de mest populære, kommercielle radiokanaler i Danmark.

Radioerne hos Jysk Fynske Medier omfatter Skala FM, Classic.fm, Radio Viborg og Radio VLR. Stationerne kan høres fra Limfjorden og til grænsen samt fra Blåvandshuk til Nyborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce