Annonce
Navne

Bytte bytte købmænd: Rema-købmænd skifter arbejdsplads

Torben Nielsen og Jesper Dahl Nørgaard skal fortsat være købmænd, bare i nye forretninger. Foto: Morten Stricker/pressefoto
Butik holder lukket under "overdragelsesstatus", når købmand vender "hjem".
Annonce

Holstebro: Købmand Jesper Dahl Nørgaard kan føje endnu en Rema 1000 til sit CV.

Gennem fire år har han drevet den nystartede Rema 1000 i Ellebæk-området i Holstebro. Nu vender han "hjem".

- Min familie og jeg er bosat i Mejrup og har i den forbindelse fået muligheden for at starte den nye REMA 1000 butik op i byen, hvilket jeg har takket ja til. Det betyder desværre også, at jeg er nødt til at slippe mit "andet hjem" her i Ellebæk. Dette sker ved en overdragelsesstatus tirsdag den 24. september, hvor butikken holder lukket, skriver han på Rema 1000 Ellebæks hjemmeside.

Jesper Dahl Nørgaard er udlært i OBS i Holstebro, hvorefter turen er gået til flere af Rema 1000's butikker. Inden han blev købmand i Ellebæk, var han førstemand i Rema 1000 i Aulum.

- Først og fremmest vil jeg sige tak for nogle gode år som købmand her i REMA 1000 Ellebæk. Det har været en fornøjelse at drive butikken de sidste fire år, skriver købmanden desuden på Facebook, hvor hans afløser også afsløres.

Det bliver en anden Rema 1000-købmand, der tager over i Torben Nielsen. Han har tidligere været købmand i REMA 1000 Nørreportcentret igennem 15 år. Sidste år modtog han til Byens Bedste titlen som Byens Bedste Dagligvarebutik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce