Annonce
Navne

Bytte bytte købmænd: Rema-købmænd skifter arbejdsplads

Torben Nielsen og Jesper Dahl Nørgaard skal fortsat være købmænd, bare i nye forretninger. Foto: Morten Stricker/pressefoto
Butik holder lukket under "overdragelsesstatus", når købmand vender "hjem".

Holstebro: Købmand Jesper Dahl Nørgaard kan føje endnu en Rema 1000 til sit CV.

Gennem fire år har han drevet den nystartede Rema 1000 i Ellebæk-området i Holstebro. Nu vender han "hjem".

- Min familie og jeg er bosat i Mejrup og har i den forbindelse fået muligheden for at starte den nye REMA 1000 butik op i byen, hvilket jeg har takket ja til. Det betyder desværre også, at jeg er nødt til at slippe mit "andet hjem" her i Ellebæk. Dette sker ved en overdragelsesstatus tirsdag den 24. september, hvor butikken holder lukket, skriver han på Rema 1000 Ellebæks hjemmeside.

Jesper Dahl Nørgaard er udlært i OBS i Holstebro, hvorefter turen er gået til flere af Rema 1000's butikker. Inden han blev købmand i Ellebæk, var han førstemand i Rema 1000 i Aulum.

- Først og fremmest vil jeg sige tak for nogle gode år som købmand her i REMA 1000 Ellebæk. Det har været en fornøjelse at drive butikken de sidste fire år, skriver købmanden desuden på Facebook, hvor hans afløser også afsløres.

Det bliver en anden Rema 1000-købmand, der tager over i Torben Nielsen. Han har tidligere været købmand i REMA 1000 Nørreportcentret igennem 15 år. Sidste år modtog han til Byens Bedste titlen som Byens Bedste Dagligvarebutik.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Kom efter dem. Hårdt

Bedst som man troede, at man havde set det meste, så dukker der endnu en sag op om misbrug af offentlige midler. Denne gang i Forsvaret, hvor anklagemyndigheden mener at kunne bevise, at civile erhvervsdrivende har kunnet bestikke sig til lukrative vedligeholdelseskontrakter betalt af skatteyderne. Sagen - sammen med andre lignende sager - sætter desværre et stort spørgsmålstegn ved, hvor godt det offentlige egentlig har styr på de penge, som borgerne har betroet dem. I Socialstyrelsen kunne Britta Nielsen gennem mange år berige sig selv - og det har udvalgte medarbejdere i Forsvarets Ejendomsstyrelse sandsynligvis også kunnet. To medarbejdere i Forsvaret er allerede tiltalt i en sag, der ligger tre år tilbage. Og yderligere sigtelser kan være på vej i en ny sag, der begyndte med, at en økonomimedarbejder ved et installationsfirma i Holstebro råbte vagt i gevær over for Rigsrevisionen. Midt det mørke og rod som er ved at blive afdækket, kan den tidligere økonomimedarbejder holde hovedet og fanen højt. Det er sandsynligvis takket være ham, at sagerne kommer frem i lyset, så det forhåbentligt bliver muligt også at stille de ansvarlige til ansvar. Desværre ryster sådanne sager ikke bare den enkelte afdeling, hvor svindlen er begået. Den rammer i det her tilfælde hele Forsvaret og alle de mennesker, der er ansat. Det er naturligvis bunduretfærdigt - men mistanken om urent spil er svær at viske bort igen, og derfor er der også kun en løsning, og det er at komme juridisk efter de ansvarlige - og komme efter dem hårdt. Vores samfundsmodel bygger på en høj grad af tillid. Både til hinanden men også til de myndigheder, der forvalter en af verdens højeste skatteprocenter. Forsvinder tilliden, så bliver det både vanskeligere at være borger og myndighed. Heldigvis var det moralske kompas rigtigt indstillet hos den unge mand, der gik til Rigsrevisionen og politiet med sin bekymring. Det kan alle, der læser bare lidt i Rigsrevisionens beretning om sagen, konstatere ved selvsyn.

Kultur

Her bliver du taget virkelig godt imod

Annonce