Annonce
Erhverv

Butiksindehaver om nyt tiltag: Det er en kæmpe succes

Det er muligt at finde små lys i corona-mørket - også i Struer. Arkivfoto: Morten Stricker
- Vi er helt overrumplede, lyder det fra Mr Huset Arthur, som sammen med flere butikker har fundet ud af, hvordan man i disse tider får "kunder i butikken"
Annonce

Struer: Under overskriften "Handl lokalt - støt lokalt" lancerer to lokale tøjbutikker og fem restauranter lige nu en løsning, som selv i coronatider kan få folk op af stolene.

Løsningen er helt konkret, at man for 995 kroner kan købe sig to takeaway-menuer til en samlet værdi af 200 kroner, en flaske vin til en værdi af 100 kroner og et gavekort på 1000 kroner til enten Mr Huset Arthur eller Emma.

Takeaway-menuerne kan bruges hos Den Glade Pingvin, Café KC, Restaurant Ved Fjorden, Café & Restaurant Værftet og Tambohus Kro & Badehotel, mens vinen er fra Vin & Kunst.

Er det ikke længere muligt at få takeaway hos de pågældende restauranter, kan de erhvervede menuer bruges som gavekort, når restauranterne igen får lov at holde åbent som normalt.

Annonce

Det vælter ind

Hos Mr Huset Arthur kan Per Hansen - en af to indehavere - fortælle, at salget af det nye tiltag mildt sagt går strygende.

- Vi har sat det her i gang for bare at gøre lidt og for også at bakke op om andre butikker, forklarer han og når lige at tilføje, at det er en kæmpe succes.

Per Hansen må afbryde telefonsamtalen, da der kommer en kunde ind i butikken, og minsandten om det ikke er for at investere i et eksemplar af det nye tiltag.

- Vi lagde ud i går (tirsdag, red.) og har nu solgt langt over 100. Det er væltet ind med bestillinger i dag, fortæller Per Hansen, da han er tilbage i telefonen.

- Vi er helt overrumplede og var også først færdige sent i går aftes med at bringe ud. Det gør vi også til dem, der ikke lige kommer ned i byen.

Tiltaget kører indtil fredag klokken 12.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Møde skal afgøre Lokalhistorisk Arkivs fremtid: Enten overtager de frivillige - ellers kommer Rigsarkivets makulator

Danmark

Arbejde længe, men i eget tempo

Lemvig

Børn formede is til skulpturer

Annonce