Annonce
Erhverv

Butiksejer: Nu håber jeg på vi får åbnet op

Bjarke Jensen, Garant, Lemvig: Vi kan lave en forsvarlig genåbning
Bjarke Jensen fra Garant hører til detailhandlere, som håber, regeringen åbner op onsdag

Lemvig: I Lemvig følger detailhandelen spændt på, om man nu får lov til at genåbne, siden man har været lukket ned siden jul.

En af dem, der håber på genåbning, er indehaveren af Garant i Lemvig, Bjarke Jensen, som mener, man er klar til en forsvarlig genåbning.

– Under genåbningen i 2020 gjorde butikker og kunder meget ud af at overholde restriktioner og retningslinjer. Det vil vi selvfølgelig gøre igen. Derfor håber jeg på, at vi snart får lov at åbne igen, siger Bjarke Jensen fra Garant i Lemvig.

Bjarke Jensen bakkes op af Jens Birkeholm, der er branchedirektør i Dansk Detail, og blandt andet taler på vegne af brancheorganisationen Danske Guldsmede & Urmagere og kæder som Sportigan, Mr, Din Tøjmand, In2House, Møblér, InboGulve, Garant, Kop & Kande, Boghandlerforeningen, Skoringen, Zjoos, Wear og SPORT 24.Under genåbningen i 2020 gjorde butikker og kunder meget ud af at overholde restriktioner og retningslinjer. Det vil vi selvfølgelig gøre igen

Bjarke Jensen, Garant, Lemvig– Vore medlemmer tager pandemien meget alvorligt. Derfor er de alle klar til at strække sig så langt, det er nødvendigt, for at leve op til afskærmningskrav, afstandskrav, afspritningskrav og lignende tiltag, som myndighederne vurderer, er nødvendige for at gennemføre en fuldt forsvarlig genåbning. Vi viste i foråret, at vi kunne løse opgaven i samarbejde med myndighederne. Den succes er vi klar til at gentage, siger Jens Birkeholm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce