Annonce
Erhverv

Butiksansatte på besøg i varmestue med vintertøj og svensk pølseret

Butikschef Carina Sofie Hvam Nielsen og souschefen Jacob Falk fra Selected i Nørregade havde taget to store poser vintertøj med til varmestuen i Nygade. Dagen bød på alvorlige snakke, men også smil og grin. Pressebillede

Holstebro: Fredag den 12. februar var to butiksansatte fra tøjforretningen Selected i gågaden på besøg i varmestuen, der hører under Kirkens Korshær og ligger i Nygade i Holstebro.

Med sig havde butikschef Carina Sofie Hvam Nielsen og souschefen Jacob Falk to store poser fyldt med vinterjakker- og frakker, som forretningen på grund af nedlukningen ikke får solgt i år.

- Så i stedet for at sætte varerne ned eller pakke dem væk, gav vi dem til brugerne , og her fik vintertøjet lov til at give glæde og ikke mindst varme, fortæller Carina Nielsen.

De to butiksansatte mødte op tidligt om morgenen for at tilberede morgenmad til brugerne, og efter morgenmaden gik de i gang med at gøre frokosten klar. Der stod svensk pølseret på menuen.

Gågade-butikken, der er en del af Bestseller-koncernen og af Selected Retail, satte sammen med andre butikker landet over i uge seks og syv fokus på at bidrage med lokale velgørenhedsprojekter.

Jacob Falk havde gang i kødgryderne, da han sammen med sin kollega var på besøg i varmestuen for blandt andet at byde brugerne på frokost. Pressebillede

Butiksansatte samlede penge og pantflasker ind, fandt sponsorater og gav en hånd med til lokale, frivillige organisationer.

- Årsagen til initiativet er, er vi ønsker at give noget tilbage til vores lokalsamfund rundt i byerne - nu hvor tiden og overskuddet er til det. Vi har en masse ansatte, som hver dag møder ind - uden at kunne servicere vores kunder. Det savner de, forklarer Carina Hvam.

Hun håber, at velgørenhedsprojekterne kan være med til at skabe glæde og positive tanker i en mørk tid.

Efter frokosten serverede gæsterne fra tøjbutikken kage.

- Der var nemlig en, der havde fødselsdag - en bruger, som blev 83 år. En frisk mand, som oven i købet også var hjemløs. Det må være barsk at være hjemløs, især når man er 83 år, siger butikschefen og tilføjer:

- Selvom det kun var en enkelt dag, har det gjort stort indtryk på os, og vi vil helt sikkert gøre det igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce