x
Annonce
Holstebro

Butik med børnetøjs-outlet popper op i Holstebro

Nogenlunde sådan kommer det til at se ud, når Outletland rykker ind i de tidligere Volvo-lokaler i Holstebro. Pressebillede

Outletland åbner en såkaldt pop-up-butik i de lokaler på Nørrebrogade, der tidligere husede den lokale Volvo-forhandler.

Holstebro: - Vi har lejet os ind i de gamle Volvo-lokaler på Nørrebrogade 50 i Holstebro, og vi åbner den 30. august.

Det oplyser Daniel Rodriguez fra Outletland - Stock Group A/S, der rejser rundt i landet med sit koncept.

- Vores koncept er, at vi besøger én by én måned ad gangen, og derefter rejser vi videre, fortæller Daniel Rodriguez, der tilføjer:

- Vi har tidligere været i Holstebro, men vi er vendt tilbage, da vi fik mange besøgende, og Holstebro har et stort opland. Denne gang har vi lejet os ind i nye og større lokaler end nogensinde før.

I Volvo-lokalerne kommer pop-up-butikken til at råde over 1500 kvadratmeter.

Annonce

200.000 stykker tøj

Konceptet har eksisteret i halvandet år. I begyndelsen købte Outletland restpartier, men nu er omsætningen så stor, at firmaet kan købe direkte hos producenterne.

- Det har bare vokset sig større og større. Vi er et af de pæne outlet. Det er gode mærker, og her er ikke noget med anden sortering, har Daniel Rodriguez forklaret til ugeavisen i Kolding, da Outletland besøgte Kolding.

Outletland havde der lejet sig ind i store lokaler ved Kolding Storcenter og åbnede den 2. august. Nu vinker outlet-butikken altså farvel til det sønderjyske og sætter kursen mod Holstebro.

Alle varer hænges på bøjler, så man skal ikke forvente at stå og rode i papkasser. På samme måde holder Outletland fast i en klar profil med kun at sælge tøj og sko til børn. Forretningen har mest til børn fra nyfødt til fem år, men man kan også finde tøj op til størrelse 13 til 14 år, fortalte ugeavisen.

- Vi har omkring 200.000 stykker tøj med til Holstebro, og vi fylder op hele tiden, siger Daniel Rodriguez, der lover også at tage en vinterafdeling med til det vestjyske.

Den midlertidige børneoutlet-butik holder åbent torsdage, fredage, lørdage og søndage i den kommende måneds tid - torsdage og fredage fra klokken ti til 19 samt lørdage og søndage fra klokken ti til 16.

- Vi har også hyret lokale folk til at hjælpe med salget, tilføjer Daniel Rodriguez.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Vi må bede om godt vejr

Man må håbe, at det bliver godt vejr efter påske. Det vil i hvert tilfælde gøre opgaven lidt lettere for de kommunalt ansatte samt ledere på skoler og daginstitutioner, når de hen over påsken skal løse en på papiret stort set umulig opgave. De skal skaffe plads til børn i skoler og daginstitutioner, så der dels kan skabes plads nok mellem børnene, og så skal hygiejne-forholdene også være i top. Det vil være en udfordring på rigtig mange skoler og i rigtig mange dagtilbud at skaffe den fornødne plads til det, samtidigt med at det også skal fungere. Skoleklassen kan ikke være i ét klasselokale, og hvis alle forældre vælger at sige ja tak til at få børnene i daginstitution, så er her heller ikke kvadratmeter nok. Opfordringen fra statsministeren lød, at børnene skulle være så meget ude som muligt, og det må man da også håbe, det bliver vejr til i mange dage, da det vil gøre opgaven noget lettere for et presset personale at holde børnene på en rimelig afstand. Ingen ved i skrivende øjeblik hvor mange skoler og dagtilbud, der bliver klar onsdag. Der er meget, der skal på plads. Det vides heller ikke, om forældrene tager imod tilbudet. Ja, børnene skal jo i skole, men hvor mange børn bliver hjemme fra daginstitutionen, fordi forældrene er utrygge ved smittefaren? Mange forældre trænger til, at børnene kommer af sted, og mange børn vil også glæde sig. Men usikkerheden er der jo, om det er en klog beslutning eller ej at sende børnene hjemmefra. Ingen ved det. Det må tiden vise. Vi er på ukendt grund. Regeringen tør ikke længere holde samfundet i et jerngreb på grund af de økonomiske konsekvenser. Eksperterne siger, det her er den klogeste måde at åbne op på. Vi andre må bede til, de har ret. I det her ligger en kalkuleret risiko, da man gerne ser, at en hel del flere faktisk bliver smittet - men i et tempo, hvor sundhedsvæsnet kan følge med. Lukker vi fortsat helt ned, vil det trække epidemien rigtigt langt ud, og mange vil være i fare igen, når bølge to forventes at komme til efteråret. Nej, det er ikke let at træffe en klog beslutning, og en forkert kan give os et nyt Italien eller Spanien. Beslutninger skal tages nu. Næste år ved vi, om det var klogt eller ej.

Annonce