Annonce
Struer

BusinessPark Struer boomer

Der er efterspørgsel på lukkede kontormiljøer hos BusinessPark Struer. Arkivfoto: Johan Gadegaard.

Der er godt gang i udlejningen i BusinessPark Struer, og det skyldes blandt andet en fremgang i erhvervslivet og det, som businessparken kan tilbyde nystartede, mener direktøren selv.

Annonce

Struer: Hvis du pønser på at leje dig ind i et af de lukkede kontorer i BusinessPark Struer, så må du tro om igen. Direktør Søren Johansen kan nemlig melde alt helt besat af de lukkede kontorer, og generelt boomer udlejningen for tiden.

- De seneste tre måneder har vi fået omkring 7-8 nye virksomheder ind, og som det er lige nu, har vi ikke flere lukkede kontorer at leje ud, siger Søren Johansen, der dog understreger, at der stadig er ledige pladser i businessparkens åbne kontormiljø.

Derfor har stedet lige indhentet et tilbud fra håndværkere på at få etableret tre lukkede kontorer mere, og de er ved at kigge på mulighederne for at etablere endnu flere lejemål. Der er nemlig behov for dem, mener Søren Johansen.

De seneste tre måneder har vi fået omkring 7-8 nye virksomheder ind, og som det er lige nu, har vi ikke flere lukkede kontorer at leje ud.

Søren Johansen, direktør i BusinessPark Struer.
Annonce

Stor udgift

Der er efterspørgsel på lukkede kontormiljøer på omkring 20-30 kvadratmeter, og den udvikling vil fortsætte, vurderer Søren Johansen.

- Der er gang i start up-miljøet og iværksættermiljøet generelt, er min fornemmelse. Der er gang i tingene i Struer igen, og der er en stor optimisme i erhvervslivet generelt. Derudover synliggør vi huset (BusinessPark Struer, red.) mere, og vi åbner os mere op for at vise, hvad det er, vi kan, siger Søren Johansen.

Og det, businessparken kan, er at hjælpe start up-virksomheder i gang. Hos BusinessPark Struer kan de få coaching, vejledning, rådgivning og et godt netværk i de andre lejere, modsat hvis de skulle starte hjemme i kælderen eller i arbejdsværelset i privaten.

- Og så hører jeg mange sige, at det føles mere som om, de går "på arbejde", når de fysisk skal sidde her. Det hjælper på motivationen, siger Søren Johansen.

Søren Johansen tror på, at søgningen for kontorplads vil fortsætte ind i efteråret, men alligevel forholder businessparken sig afventende.

- Vi har jo kvadratmeter nok at tage af, så vi kunne sagtens lige nu gå ud og lave 30 kontorer mere, men vi tager det i etaper, for det er trods alt en risiko og en stor udgift, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

70 kontroller i weekenden: Politiet fandt intet galt

Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce