Annonce
TTH Holstebro

Bundprop tog point i Gråkjær Arena: Tornerose vågnede ikke af prinsesse-søvnen i tide

Mange havde nok forventet en trods-reaktion efter den lektion, TTH Holstebro fik i sidste uges rivalopgør mod Skjern Håndbold. Det var dog svært at se fredag aften, hvor det var usynligt, hvem der var medaljeudfordre og hvem der var nedrykningsfavorit. Arkivfoto: Johan Gadegaard
For anden kamp i træk var TTH Holstebro en skygge af sig selv og fik som fortjent, da ligaens absolutte bundhold, TMS Ringsted, i kampens sidste sekund snuppede det ene point.

Holstebro: Fredag aften lignede TTH Holstebro et hold, der måske havde haft bedst af det, hvis statsminister Mette Frederiksen fredag aften havde sat alle idrætsaktiviteter på pause.

Hverken i den ene eller den anden ende af banen flød spillet, som det burde. Under normale omstændigheder burde oprykkerne fra TMS Ringsted hjemme i Gråkjær Arena være det nærmeste, man kommer på en walk-over.

I stedet blev bundholdet en ualmindelig svær nød at knække for et TTH-mandskab, der var en skygge af det hold, der tidligere på måneden slog Bjerringbro-Silkeborg på udebane. Hele kampen hang vestjyderne efter et godt kæmpende TMS Ringsted-hold.

Annonce

En slags deja-vú

I første halvleg lignede hjemmeholdet ikke et mandskab, der havde lært en lektie af øretæven i Skjern i sidste uge, hvor man allerede ved pausen var bagude med ti mål.

Dårligt og tandløst forsvarsspil, energiforladt angrebsspil og manglende kvalitet i afslutningerne betød, at TTH måtte gå til pausen bagude med et mål til ligaens sidsteplads. En præstation, der reelt ikke var meget bedre end den fatale 1. halvleg i Skjern - denne gang blot reddet af at modstanderen ikke havde den samme kvalitet til at straffe TTH'erne.

Kampen i tal

TTH Holstebro - TMS Ringsted 32-32 (16-17)

Herreligaen, 9. runde

Stillinger undervejs: 1-0, 5-3, 7-7, 10-11, 13-13, 16-17, 19-19, 22-20, 23-23, 24-27, 28-30, 32-32.

Mål, TTH: Jesper Munk 6, Odinn Rikhardsson 5, Christoffer Cichosz 5, Emil Jensen 4, Kay Smits 3, Jonas Porup 3, Tobias Bay 2, Rickard Frisk 1, Aaron Mensing 1, Johan Meklenborg 1.

Topscorer, TMS: Morten Hempel Jensen 14.

Udvisninger: TTH 4, TMS 3.

Meget sigende for hvor skoen trykkede, var det hos profiler som Christoffer Cichosz, Kay Smits og Jonas Porup problemerne var tydeligst. Mens de brændte og smed bolde væk, var det i stedet de normale reserver Jesper Munk, Emil Jensen og Tobias Bay, som måtte træde i karakter og sørge for at holde hjemmeholdet inde i kampen.

Annonce

Havde været tyveri

Spillet blev ikke meget bedre i 2. halvleg, men dog lige akkurat nok til, at det så ud til at TTH Holstebro kunne tage en snæver sejr på Christoffer Cichosz mål 12 sekunder før tid.

Afgørelsen så ud til at falde, da Ringsteds sidste angreb løb ud i sandet med et frikast et stykke udenfor tre-meteren, som skulle tages efter uret var løbet ud. Men helt symptomatisk for en forfærdelig TTH-aften, lykkedes det Morten Hampel Jensen at få bolden ind bag Rickard Frisk via en parade.

Dermed sluttede kampen 32-32 og Ringsted kunne juble over sæsonens første point, mens hjemmeholdet tog sig til hovedet i skuffelse.

- Det var fuldt fortjent og havde nærmest været tyveri, hvis vi havde vundet den kamp. En forfærdelig indsats fra vores side, siger cheftræner Søren Hansen.

Næste opgave er på torsdag, hvor lokalrivalerne fra Lemvig-Thyborøn Håndbold kommer på besøg i Gråkjær Arena.


Det var fuldt fortjent og havde nærmest været tyveri, hvis vi havde vundet den kamp. En forfærdelig indsats fra vores side.

Søren Hansen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Baby-butik flytter

Annonce