Annonce
Debat

Budgetforlig, ok...

Kurt Josefsen. Pressefoto
Annonce

Læserbrev: Dejligt at et forlig blev landet.

Kunne godt tænke mig en klar udmelding fra formanden for Teknik og Miljø om, hvilke evidensbaserede parametre han tolker ud fra, at erhvervslivet i Holstebro Kommune trives så godt, som der bliver meldt ud.

Jeg har talt med flere erhvervsdrivende, at man mangler imødekommenhed og forståelse fra kommunens side.

Denne udmelding stemmer ikke overens med udmeldingen fra formandens side. Jeg er sikker på, at det, som efterspørges, er, at kommunens skal komme ud af busken og “tage bolden”, ikke vente på den kommer trillende i armene. Det var sådan vi mistede for eksempel Biltema.

Der bliver siddet for meget på hænderne.

Kunne være spændende at se borgmesterens kalender, om der er aftaler at se med erhvervslivet. Eller om der kun står aftaler med Christiansborg.


Jeg er sikker på, at det, som efterspørges, er, at kommunens skal komme ud af busken og “tage bolden”, ikke vente på den kommer trillende i armene. Det var sådan vi mistede for eksempel Biltema.

Kurt Josefsen, Holstebro


Jeg håber naturligvis, at der er rettet op på det fratagne tilskud til Odin Teater, og at det vil blive kompenseret, fordi vi er jo Vestjyllands kulturhovedstad. Men så skal vi også agere herefter. Og ikke kun med halv vind.

Jeg kan glædes over, at ældreområdet er beriget. Et område, som har været forsømt og er blevet nedprioriteret.

Så super godt.

Er der info at få fra byrødderne om, hvorledes byudvikling for Holstebro indre by vil tage form og hvilken imødekommenhed, der vil blive udvist på dette meget ambitiøse projekt.

Jeg ser frem til at følge budgettet i fuld eksekvering i den kommende tid.

Håber på lidt mere aktion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Mink-aflivninger er gået i gang: Ny farm under mistanke

Holstebro

Covid-19: Den sidste byskole sender nu også en hel årgang hjem

Annonce