Annonce
Struer

Værtshus lukket af kommunen: Stamkunder laver protest-demonstration

Bubsi i fuld vigør bag baren et års tid efter, at hans datter, Linda, åbnede værtshuset på Lille Torv. Arkivfoto: Morten Stricker
Stamkunderne arrangerer demonstration i protest mod strakslukning af værtshuset Bubsi.
Annonce

Struer: Struer Kommune tog i onsdags det sidste og afgørende skridt, da ejerne af værtshuset Bubsi på Lille Torv i Struer fik besked om at lukke med øjeblikkeligt varsel.

Det skete efter en årelang strid med en af naboerne, som indsendte en klage over støjgener fra værtshuset ganske kort tid efter åbningen i 2014.

I 2016 førte de gentagne klager til, at Struer Kommune pålagde ejerne af Bubsi en række driftsvilkår.

Der måtte for eksempel kun spilles musik fra faste anlæg, og det måtte aldrig være hørbart uden for værtshuset.

Efter en strakslukning af Bubsi sidste onsdag oplyser Struer Kommune nu, at ejerne af værtshuset gentagne gange har fået en indskærpelse om at efterkomme de udstukne driftsvilkår.

Men klagerne fortsatte, og Struer Kommune har nu lukket det fem år gamle værtshus.

Det er helt stille og roligt, og vi vil bestemt ikke forstyrre alt det, der ellers kommer til at ske på fredag. Vi synes bare, det er urimeligt.

Kim Herping Andersen, stamkunde, Bubsi, Struer

Annonce

Stamkunderne demonstrerer

Ejerne mener selv, de har gjort, hvad de kunne.

- Vi stoppede med diskoteket, og lukkede også for udeservering, siger Lena Nielsen, som er mor til Linda Knudsgaard, som er den officielle indhaver af Bubsi.

- Live-musikken er også indskrænket til nogle få arrangementer med fyraftensmusik, og nu kører vi udelukkende med helt svag baggrundsmusik, fortæller hun med opbakning fra en større kreds af stamkunder, som har indkaldt til en protest-demonstration fredag aften.

- Det er helt stille og roligt, og vi vil bestemt ikke forstyrre alt det, der ellers kommer til at ske på fredag. Vi synes bare, det er urimeligt, siger Kim Herping Andersen, som har været med til at få arrangeret en demonstration på Lille Torv fredag aften mellem klokken 19 og 20.

- Sidste gang der var Open by Night havde Bubsi arrangeret live-musik med Peter Sort Band fra klokken 17 til 20. Det blev der klaget over, så det blev aflyst, og så kom de i stedet fra Lydens By og satte nogle store højttalere op på gaden, som leverede betydeligt mere støj, end musikken ville have gjort. Så vi synes, det er tankevækkende, at Struer Kommune nu vil gå så vidt, at man lukker et sted, hvor der en gang i mellem er musik, siger han.

Bubsi lukket af kommunen. Foto: Frede Stengaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Mindst 4893 tons døde mink truer miljøet: Beskæmmende, at man ikke vil lytte, siger politiker

Struer

Sand skal sikre glat føre

Annonce