Annonce
Livsstil

Bubber & Co ramt af uheld: Cirkus Arena måtte aflyse forestilling, da teltet ikke kunne rejses

Publikum i Struer må have Bubber og Julie Berthelsen til gode, efter at Cirkus Arena tirsdag aften måtte aflyse forestillingen i Struer efter et uheld. PR-foto: Cirkus Arena
Defekt i hejsemekanisme førte tirsdag til en sjælden aflysning af den første cirkusforestilling i Struer i tre år.

Struer: Det skulle være aftenen, hvor store og små kunne opleve breakdansere, heste, trapezartister, klovnerier og ikke mindst Bubber og Julie Berthelsen i fri dressur på cirkuspladsen på Gimsinglundvej.

Her skulle Cirkus Arena efter tre års pause på grund af restriktioner i forbindelse med covid-19 igen indlede en turné på de danske landeveje, og halvdelen af forestillingerne er allerede udsolgte.

Men et uheld betød tirsdag, at publikum i Struer må væbne sig med yderligere et års tålmodighed, før de igen kan rykke ind under teltdugen. En hejsemekanisme til det store telt gik således i stykket,  og det forhindrede, at teltet kunne rejses.

Annonce

Den planlagte forestilling klokken 17 ville blive væsentligt forsinket, og den eneste løsning var derfor at aflyse forestillingen, fortæller pressemedarbejder hos Cirkus Arena, Chirstoffer Wedel.

- Vi er naturligvis rigtigt ærgerlige over, at det skulle ske, siger han, og tilføjer, at det ellers er yderst sjældent, at Cirkus Arena må aflyse en forestilling. Normalt sker det højest én gang på en sæson, og normalt aldrig på grund af, at mekanikken driller.

- Hvis vi må aflyse, så plejer det at være fordi vores køretøjer sidder fast eller ødelægger de arealer, hvor vi skal sætte teltet op. Begge dele på grund af alt for vådt underlag, siger Christoffer Wedel.

Ses i 2023

Alle, der havde købt billet til forestillingen, er blevet kontaktet, og de er blevet tilbudt at få refunderet deres billet eller at bruge den, når cirkusset gæster Nykøbing Mors torsdag 5. maj eller Viborg 18. og 19. maj.

Næste år er jeg helt sikker på, at Struer også er på turnéplanen. Det glæder vi os til.

Christoffer Wedel, pressemedarbejder, Cirkus Arena

- Vi ved godt, at der er stykke vej at køre, men der er faktisk mange af billetkøberne i Struer, der har valgt i stedet at bruge deres billet i en af de to byer, siger Christoffer Wedel.

Der er med andre ord ingen udsigt til, at cirkus gæster Struer igen senere på året som en slags erstatning, siger Kristoffer Wedel.

- Nej, desværre. Næste år er jeg helt sikker på, at Struer også er på turnéplanen. Det glæder vi os til, siger Kristoffer Wedel.

Årets forestillingen hedder "Cirkus ifølge Bubber 2", og er cirkussets 65 års jubilæumsshow.

Forestillingen i Struer skulle have været en del Cirkus Arenas 2022-turné, der helt frem til august bevæger sig rundt i alle kroge af landet inklusiv Bornholm.

Onsdag var teltdugen atter strunk over manegen, og cirkusset kunne gennemføre den planlagte og udsolgte forestilling i Bedsted uden problemer.

https://modules.wearehearken.eu/dagbladet-holstebro-struer/embed/15830.js
Annonce
Navne For abonnenter

Til Minde Om: Næste gang du besøger hallen i Mejdal, bør du kende historien om Elmer Andersen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

Vi har for mange fjumreår, siger politikerne: Sådan gjorde vi, fortæller fire personer fra erhvervs- og kulturlivet

Holstebro For abonnenter

Glohed efterspørgsel på brændeovne: Hver måned sætter virksomheden ny rekord

Lemvig

Midlertidige standpladser, ja tak: Jo flere forskellige tilbud, der er, jo flere mennesker kommer der

Holstebro

Har du nogensinde stjålet? Maria har nuppet venindens Barbie-kjole og Karina har taget forældrenes smøger - men stjæler man også tørfisk?

For abonnenter

Hans Kristian bor 350 meter fra støjende kampflys landingsbane: Nu sagsøger han og over 200 andre naboer den norske stat - et hav af danske erstatningssager kan også være på vej

Sport For abonnenter

Kender du Sisstiss? Det gør 24.700 på Instagram, og de elsker ærligheden, vejledningen og energien

Søndag ifølge chefredaktøren For abonnenter

Man kan sagtens være ambitiøs og resultatorienteret, selv om man står som yngste ufaglærte ved et samlebånd - og man kan have gennemført fine uddannelser og stadig være blottet for evner

For abonnenter

Populær malerproducent har fordoblet salget på tre år og slår rekord i regnskabet: Sådan har de tacklet prisstigningerne

Holstebro

Varehus har ligget samme sted i over 30 år, men åbner snart i nyt område: - Vi havde nogle forhold, som ikke var optimale

For abonnenter

Sommer på vej! Derfor bliver Vestkysten igen den store vinder

Alarm 112

21-årig motorcyklist død efter soloulykke uden for Skive

Sport For abonnenter

Regnskabet er gjort op efter en sæson, som slet ikke har levet op til forventningerne: Stregspillerne ligger i bunden af karakterlisten

Navne

Finn Orvad: Jeg ville gerne være bedre til ikke at lade mig gå på af konflikter

Annonce