TTH Herrer

Bruun tager to år mere i TTH

Michael Bruun har, udover sit job som målmandstræner i TTH Holstebro, siden 2011 også trænet landsholdene. Begge dele fortsætter han med de kommende sæsoner. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Målmandstræner Michael Bruun fortsætter samarbejdet med TTH Holstebro til sommeren 2021. Det skaber både glæde og stolthed hos den mangeårige TTH-målvogter.

Holstebro: Michael Bruun og TTH Holstebro har hængt sammen i mange år, og det parløb fortsætter.

Målvogteren, som i sin målmandskarriere opnåede 345 kampe for TTH Holstebro, skal som minimum stå for at udvikle målmændene i TTH Holstebro indtil sommeren 2021, og den forlængelse sætter han pris på.

- Jeg er meget glad og stolt over at være en del af TTH Holstebro. Jeg glæder mig over den udvikling, som TTH er inde i, både som klub og sportsligt, og det ønsker jeg at sætte mit præg på sammen med det øvrige trænerteam, siger Michael Bruun i en pressemeddelelse.

Fra næste sæson hedder målvogterne i TTH Holstebro Sebastian Frandsen, Simon Gade, Sara Kececi og nytilkomne Ditte Vind. Det er et firkløver, som Michael Bruun ser et stort potentiale i.

- Simon og Sebastian har dannet duo i et år nu, og det har været et rigtig godt match. De oplevede en mindre ”down-periode” sammen, men ellers har der været flere positive udviklingsskridt hos dem begge, og vi kan se, at de bevæger sig i den rette retning. Jeg tror på, at de kan levere en god sæson sammen i 2019/20, siger Michael Bruun.

Han har også stor tiltro til målvogterduoen hos dameholdet.

- Ditte har stået en fremragende sæson hos Aarhus United, hvor hun flere gange har vist, hvilke styrker hun besidder. Hendes udvikling glæder vi os til at bygge videre på, så hun forhåbentligt kan blive endnu bedre i TTH Holstebro. Hun kommer til at danne et spændende match med Sara Kececi, som har stået en flot sæson, og jeg tror på, at de kommer til at komplementere hinanden rigtig godt, siger Michael Bruun, som også er målmandstræner hos landsholdene.

0/0
Annonce
TTH Damer For abonnenter

Se billederne fra første arbejdsdag: Målvogteren slog assistenten i længe ventet løbeduel

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Kendt værtshusholder overtager Onkel Toms Hytte

Holstebro

Nye indbrudstal: Færre indbrud i Holstebro

Holstebro For abonnenter

50 år siden: Månelandingen ryddede forsiden 9 dage i træk

112

Kreditkorttyve er fortsat på fri fod: Hærger nu i Nordjylland

Danmark

Ægtepar fanget i bille-befængt lejlighed: - Det kribler og kravler alle vegne

Holstebro

Cyklister raser over dårlige cykelstier: Trærødder og huller ødelægger dem

Struer For abonnenter

Efter et år og ni måneder - nu går vores datter igen i skole

Holstebro For abonnenter

Forurenet jord fra hele landet havner i Holstebro

Holstebro

Få ansøgere til ingeniøruddannelse sender VIA ud i offensiv

Annonce