Annonce
TTH Herrer

Bruun tager to år mere i TTH

Michael Bruun har, udover sit job som målmandstræner i TTH Holstebro, siden 2011 også trænet landsholdene. Begge dele fortsætter han med de kommende sæsoner. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Målmandstræner Michael Bruun fortsætter samarbejdet med TTH Holstebro til sommeren 2021. Det skaber både glæde og stolthed hos den mangeårige TTH-målvogter.

Holstebro: Michael Bruun og TTH Holstebro har hængt sammen i mange år, og det parløb fortsætter.

Målvogteren, som i sin målmandskarriere opnåede 345 kampe for TTH Holstebro, skal som minimum stå for at udvikle målmændene i TTH Holstebro indtil sommeren 2021, og den forlængelse sætter han pris på.

- Jeg er meget glad og stolt over at være en del af TTH Holstebro. Jeg glæder mig over den udvikling, som TTH er inde i, både som klub og sportsligt, og det ønsker jeg at sætte mit præg på sammen med det øvrige trænerteam, siger Michael Bruun i en pressemeddelelse.

Fra næste sæson hedder målvogterne i TTH Holstebro Sebastian Frandsen, Simon Gade, Sara Kececi og nytilkomne Ditte Vind. Det er et firkløver, som Michael Bruun ser et stort potentiale i.

- Simon og Sebastian har dannet duo i et år nu, og det har været et rigtig godt match. De oplevede en mindre ”down-periode” sammen, men ellers har der været flere positive udviklingsskridt hos dem begge, og vi kan se, at de bevæger sig i den rette retning. Jeg tror på, at de kan levere en god sæson sammen i 2019/20, siger Michael Bruun.

Han har også stor tiltro til målvogterduoen hos dameholdet.

- Ditte har stået en fremragende sæson hos Aarhus United, hvor hun flere gange har vist, hvilke styrker hun besidder. Hendes udvikling glæder vi os til at bygge videre på, så hun forhåbentligt kan blive endnu bedre i TTH Holstebro. Hun kommer til at danne et spændende match med Sara Kececi, som har stået en flot sæson, og jeg tror på, at de kommer til at komplementere hinanden rigtig godt, siger Michael Bruun, som også er målmandstræner hos landsholdene.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det er med at komme i gang

I både Holstebro og Lemvig kommuner har sundhedshuse været en vigtig del af dagsordenen de seneste år, ikke mindst fordi sygehuset i Gødstrup ligger langt væk, og der skal være nære sundhedstilbud. Samtidig gør situationen omkring de praktiserende læger det nødvendigt, at der nytænkes. Den tid er forbi, hvor der sidder en enkelt læge i en enkelt praksis. Ja, det går så længe, de nuværende læger fortsætter. Men når de stopper, kan de umuligt skille sig af med deres praksis, fordi ingen nye læger vil sidde alene. Derfor er det en god idé med et godt fagligt klima med flere praktiserende læger og gerne i et miljø, hvor der er mange andre sundhedsfaglige ekspertiser. Det har været naturligt at diskutere disse ting i Holstebro og Lemvig, fordi man enten har et forhenværende eller snart får et forhenværende sygehus, og man derfor i forvejen har en dialog med regionen omkring disse ting. Struer Kommune er vel mest sammenlignelig med Lemvig, når vi taler kommunestørrelse, og som vi har kunnet læse i aviserne i sidste uge, så er der også her akutte udfordringer med at få besat lægepraksis. I søndagsavisen blev regionen spurgt til udfordringen, og her var opfordringen, at man i Struer snarest får sat sig sammen, så man netop kan skabe sådan et sundhedshus med flerlægepraksis, så man får skabt det miljø, der skal til, for at man bevarer de sundhedsfaglige tilbud i byen. OK, der er ikke så langt til Holstebro fra Struer, som der er fra Lemvig. Men alligevel er det vigtigt for købstaden, at man bevarer disse tilbud "hjemme". Derfor må kommunen hurtigst muligt tage initiativ til at følge opfordringen fra regionen. Få de praktiserende læger og regionen engageret i at finde sådan et sted, hvor der kan skabes et sundhedscenter, og få diskuteret, hvad der kan være i det af kommunale, regionale og private initiativer. Og det er med at komme i gang. Erfaringen viser, at det tager rigtig lang tid både at finde samarbejdet, indholdet, men så sandelig også en finansiering, hvor det kræver store investeringer på flere års budgetter, før man har et økonomisk grundlag. Og så skal regionen også overbevises om, at der skal findes penge. Det tager også tid.

Annonce