Annonce
Vinderup

Brugte bleer smidt overalt på legepladser

Der er blevet smidt ble-affald på børnehusets to legepladser de sidste to weekender i streg. Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
Utallige bleer er de sidste par weekender blevet smidt på daginstitutions legepladser.
Annonce

Vinderup: Det har mildt sagt været et par trælse mandage for personalet i Vinderup Børnehus - de sidste to af slagsen. For hver mandag er startet ud med, at personalet har måttet rydde op på legepladserne ved Grønningen og Børnebakken - børnehusets to adresser i byen.

Her er der hen over weekenderne blevet hevet ble-affald op fra daginstitutionens skraldespande og kastet rundt med affaldet forskellige steder på legepladserne.

- Det er sket to mandage i træk, at vi har måttet rydde op, siger institutionsleder Lone Laursen.

Legepladsen har i weekenden stået åben, selvom børnehuset har opfordret fremmede til at lade være at gå ind på grunden af hensyn til coronasmitte.

- Men nu har vi gjort noget for, at det ikke sker igen. Vi vil låse legepladserne af i weekenden for at se, om ikke det har en positiv effekt, siger hun.

Børnehuset opfordrer nu forbipasserende til at holde lidt ekstra øje med stedet, hvis de er ude at gå:

- Vi opfordrer alle forbipasserende til at være opmærksomme, hvis de ser udsædvanlig aktivitet på legepladsen i weekenden. SSP er også underrettet om sagen, skriver børnehuset på sin Facebookside.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Mindst 4893 tons døde mink truer miljøet: Beskæmmende, at man ikke vil lytte, siger politiker

Struer

Sand skal sikre glat føre

Annonce