Annonce
Erhverv

Brugsforening vil åbne vaskehal

Vinderup Brugsforening har købt den tidligere Fakta-bygning. Vil bygge vaskehal og udleje bygningen.
Annonce

Vinderup: Siden Fakta drejede nøglen om for et års tid siden i Vinderup har Coop-ejendomme forsøgt at få bygningen solgt. Nu er det lykkedes - og endda til et nærtstående familiemedlem, nemlig Vinderup Brugsforening.

- Vi har længe ønsket os at kunne etablere en vaskehal. Det arbejder vi nu på at etablere ved siden af Fakta-bygningen, fortæller uddeler Palle Strande.

Efter at Statoil lukkede sin vaskehal, er der kun ét vaskeanlæg i byen. Derfor er Palle Strande overbevist om, at der er et behov.

- De kolleger, der har etableret vaskehaller, har alle fået stor succes, og OK er kendt for et meget godt koncept med svanemiljø-mærket. Via tanke i jorden bliver vandet renset, så der kun bruges omkring to spande vand svarende til 20 liter til at vaske en bil, fortæller uddeleren.

Behovet for bilvask vil blive øget i takt med, at der kommer formentlig forbud mod at vaske biler ved private husholdninger, fremhæver han.

Vinderup Brugsforening har fået en positiv tilkendegivelse fra Holstebro Kommune til at etablere anlægget, og går nu i gang med at skaffe en byggetilladelse. Det tager omkring tre måneder at bygge anlægget, og Palle Strande håber på, at det kan stå klar sidst på foråret næste år.

Han har allerede været i kontakt med emner, der måske kunne have lyst til at leje sig ind i Fakta-bygningen, men efterlyser også forslag.

- Vi håber at få kontakt med én, der vil være med til at skabe endnu mere liv i byen og ønsker at placere sig lige ved byens største P-plads, inviterer han.

Hvis det ikke lykkes at udleje bygningen, forestiller han sig, at brugsforeningen nogle gange om året vil afvikle nogle outlet-arrangementer her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Naturen har det langt bedre end sit rygte

TTH Holstebro Herrer

TTH besejrede Mors-Thy i tredje test

Annonce