Annonce
Holstebro

Brugs udsat for røveri: Blev truet med 'pistol'

Butikkens overvågningsbilleder fra mandag aften viser røveriet. Foto: Lokalpolitiet Herning
Dagli'Brugsen i Sørvad blev mandag aften udsat for røveri. De ansatte har det efter omstændighederne 'ok', siger brugsuddeler.
Annonce

Sørvad: Han var gået ud på lageret med bagerbrød - den mand, som Dagli'Brugsen i Sørvad har til at passe butikken om aftenen. Bag disken stod den rengøringsassistent, som butikken har til at gøre rent hver anden dag, og som ellers ikke har noget med butikken at gøre.

Men pludselig, da hun kigger op fra rengøringen, står en mand med hættetrøje og sigter på hende med noget, som umiskendeligt ligner en ægte pistol.

Butikkens ansatte kommer tilbage fra lageret og ringer straks til politiet, da han ser, hvad der foregår i butikken. Ved disken påråber gerningsmanden sig pengene i kassen. Men rengøringsassistenten fortæller ham, at hun ikke har adgang til kassen. Manden går ifølge brugsuddeler Brian Domdal selv om bag disken og forsøger at åbne kassen. Da det ikke kan lade sig gøre, skulle manden ifølge lokalpolitiet i Herning have taget favnen fuld af cigaretpakker og løbet ud af butikken i ukendt retning - og have tabt pakkerne i foyeren undervejs.

Tilbage står en dybt chokeret rengøringsassistent og brugsansat, der får ringet til uddeler Brian Domdal, der er ude at køre, da episoden sker.

- Det hele var ovre på et minut, og de var dybt chokereret begge to, så jeg fik krisepsykologer herud så hurtigt så muligt, siger Brian Domdal.

Ifølge brugsuddeleren har de ansatte det efter omstændighederne 'ok'.

Butikkens overvågningsbilleder fra mandag aften viser røveriet. Foto: Lokalpolitiet Herning
Annonce

Overvågningsbilleder

Hos lokalpolitiet i Herning er man nu igang med at se overvågningsbillederne igennem.

Gerningsmanden beskrives som værende 180-185 centimeter høj, iført sorte hummelbukser med hvide striber ned langs siden. Han havde en sort hættetrøje med gråt print og grå hætte på og var iført solbriller og en Fjällräven-rygsæk. Han talte ifølge signalementet dansk uden accent.

Brian Domdal er lige er begyndt som brugsens nye uddeler for lidt over en uge siden.

- Jeg snakkede med Tom, der har været uddeler hernede før mig. Han siger, at han aldrig har været udsat for noget lignende i de 34 år, han har været uddeler, fortæller han.

Episoden fandt sted mandag aften lidt over klokken seks. Episoden blev meldt til politiet klokken 18.32.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce