Annonce
Lemvig

Brande-firma nyt medlem af Klimatorium

Oliver Bach er direktør i Wintec, som i forvejen har leveret produkter til at imødegå højvande i Lemvig. Pressefoto
Annonce

Lemvig: Klimatorium i Lemvig har fået et nyt medlem. Det er virksomheden Wintec, der ligger i Brande.

Firmaet har allerede en lille relation til Lemvig, idet det har leveret de to mobile, flytbare diger, som kaldes stoplogs, og som sættes ind i havnens højvandsværn ved storme og vandstandsstigninger. De er placeret ved Klimatorium og ved beddingen.

- Vi forventer os meget af samarbejdet med og medlemskabet af Klimatorium. Vi vil gerne bidrage med vores mangeårige erfaring med klimasikring, og da vores dna så at sige er at udvikle og standardisere fleksible løsninger – to systemer eller leverancer er sjældent ens - så tror vi på, at udviklings- og forskningsmiljøet i Klimatorium vil blive værdifuldt for os, siger direktør Oliver Bach fra Wintec, der tilføjer, at  medlemskabet i Klimatorium er med til at synliggøre virksomheden lokalt og globalt.

- Vort speciale i Wintec er at forberede etablering af sluser, pumpestationer og mobile diger hjemmefra. Fordi vi præfabrikerer, så er vore mobile diger nemme at sænke ned, og derfor også hurtige og ukomplicerede at montere. Det effektiviserer anlægstiden betragteligt og forenkler processen, som ikke implicerer flere parter end højest nødvendigt, siger Oliver Bach.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce